• TELEFON: 06-1-309-0920
  • NYITVA TARTÁS: H-P: 8:00-18:00, SZ-V: 9:00-13:00 (szerviz zárva)

triplex-rent

Kerék és Gumicsere ajánlatok

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Tudta-e, hogy téli gumiabroncsra nemcsak a hó miatt van szükség?

A nyári abroncs 7°C fok alatt már nem biztosít kellő tapadást az utakon, ezért megnő a féktávolság és a baleset kockázata is.

 

A téli abroncsok tapadási jellemzőit és anyagösszetételét a téli utakra tervezték, ezért ne halogassa a nyári kerekek télire cserélését, vagy a kerekek átgumizását.


KERÉKSZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL1+ 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 4900 Ft

GUMISZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL1,2, LEMEZFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 9900 Ft

TUDJON MEG TÖBBET A GUMIABRONCSOKRÓL!

 

1Egy szett négy darab kerékből áll. Az ajánlat csak személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Citroën-márkaszervizekben 2017.10.16-tól 2017.12.29-ig. Az akciós ajánlatok nem elérhetők a Citroën Fábián Székesfehérvár, Budaörs  telephelyein és a Hajas Autónál Salgótarjánban valamint a Maros Autónál Vácott..  Az ár tartalmazza a keréksúlyok árát. Az alkatrészekre és a munkadíjra 1 év garanciát biztosítunk. A csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a citroen.hu/oszi-teli-szervizakcio/21pont_atvizsgalas oldalon találja. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A tájékoztatás nem teljes körű, a C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. Internetes elérés hiányában a résztvevő Citroën-márkaszervizekben kaphat tájékoztatást. A szolgáltatáscsomag ára más akcióval, csomag ajánlattal vagy kedvezménnyel nem összevonható.

2Az ár nem tartalmazza a gumiabroncsot.

Friss hírek

Kapcsolat

Citroën Őrmező
Cím:
1112 Budapest, Vizsla utca 2-4.

Telefon:
06-1-309-0920

Fax:
06-1-309-0939

Facebook

Google Plus

Járműveink

Új, készleten lévő és használt járműveink megtalálhatóak a hasznaltautok.hu oldalon.

hasznaltautok.hu

Autó-Triplex Kft.

Cégünk a CarNet Csoport tagja.

carnet-group        

Minden jog fenntartva! © 2011 - 2018 Autó Triplex Kft. - Citroën Őrmező Készítette: Kovács Gergely