• TELEFON: 06-1-309-0920
  • NYITVA TARTÁS: H-P: 8:00-18:00, SZ: 9:00-13:00

triplex-rent

Ablaktörlő csere ajánlatok

Az esős őszi időben nincs annál bosszantóbb, amikor az ablaktörlők kopott gumijai már nem tapadnak megfelelően a szélvédőre és csíkokat rajzolnak Ön elé vezetés közben.

A téli hó és fagy sem kíméli az ablaktörlőlapátokat, ezért sok bosszúságtól kímélheti meg magát, ha időben cserélteti a lapátokat.


Márkaszervizeinkben nem kell választania a jó ár és a minőség között!

Akciós fixdíjcsomag ajánlataink Citroën gépjárművekhez:

ELSŐ ABLAKTÖRLŐ LAPÁT-CSERE+ 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 12900 Ft1

ELSŐ FLEXIBILIS ABLAKTÖRLŐLAPÁT-CSERE+ 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 16900 FT1,2

TUDJON MEG TÖBBET AZ ABLAKTÖRLŐKRŐL!

1,2 Az ajánlat csak személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Citroën-márkaszervizekben 2017.10.16-tól 2017.12.29-ig. A Fixdíjcsomagok egy része csak meghatározott - 3 évnél idősebb - Citroën-járművekhez vehető igénybe, és EUROREPAR alkatrészeket tartalmaz. Látogatása előtt érdeklődjön Citroën márkaszervizében arról, hogy a díjcsomag az Ön gépjárművéhez igénybe vehető-e? Az alkatrészekre és a munkadíjra 1 év garanciát biztosítunk. A csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A tájékoztatás nem teljes körű, fenntartjuk a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatáscsomag ára más akcióval, csomag ajánlattal vagy kedvezménnyel nem összevonható.

2 Flexibilis ablaktörlőlapát nem minden Citroën gépjárműnél alkalmazható.

Kapcsolat

Citroën Őrmező
Cím:
1112 Budapest, Vizsla utca 2-4.

Telefon:
06-1-309-0920

Fax:
06-1-309-0939

Facebook

Google Plus

Járműveink

Új, készleten lévő és használt járműveink megtalálhatóak a hasznaltautok.hu oldalon.

hasznaltautok.hu

Autó-Triplex Kft.

Cégünk a CarNet Csoport tagja.

carnet-group        

Minden jog fenntartva! © 2011 - 2018 Autó Triplex Kft. - Citroën Őrmező Készítette: Kovács Gergely