• TELEFON: 06-1-309-0920
  • NYITVA TARTÁS: H-P: 8:00-18:00, SZ: 9:00-13:00

triplex-rent

Klíma karbantartás ajánlatok

Tudta-e Ön, hogy a klímaberendezésnek a kellemes hőmérséklet biztosításán kívül a másik igen fontos funkciója a párátlanítás?

Ügyeljen a klímarendszer hatékony működésére a téli időszakban is! A berendezés csak akkor tud 100%-os teljesítményt nyújtani, ha Ön ügyel a karbantartásra. Válogasson szervizcsomagjaink közül!

 

Az utastér levegőjéből a páratartalmat a légkondícionáló rendszer vonja ki, ezért ha nem megfelelően működik, akkor a szélvédőre fújt páradús levegő azonnal lecsapódik az üvegen és Ön nem lát ki még akkor sem, ha közben megy a fűtés.

Nem elég hatékony a párátlanítás? Szeretné műszerrel ellenőriztetni a teljes légkondicionáló berendezést?


Fixdíjcsomag ajánlatunk minden autósnak:

KLÍMAMÉRLEG4,5,+ 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 4900 Ft


A klímamérleg során kiderült, hogy a klímaberendezés azért nem működik jól, mert nem megfelelő a hűtőközeg mennyisége? Itt az ideje, hogy a hűtőközeget feltöltesse!

Erre is van egy jó Fixdíjcsomag ajánlatunk minden autósnak:

KLÍMAFELTÖLTÉS3,5,+ 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 12900 Ft


Kellemetlen az utastérben a levegő?

Fertőtleníttesse vagy cseréltessen pollenszűrőt! A rendszeres tisztítás és pollenszűrőcsere az egészsége szempontjából is kiemelten fontos. A hagyományos pollenszűrő kiszűri a levegőben lévő por és egyéb részecskék nagy részét, polleneket, baktériumokat és kormot, ezáltal jelentős mértékben csökkenti az allergia, a fertőzések vagy az irritációk kockázatát.


Fixdíjcsomag ajánlatunk minden autósnak:

 
KLÍMATISZTÍTÁS-FERTŐTLENÍTÉS1,5 + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 4900 Ft


Fixdíjcsomag ajánlatunk Citroën gépjárművekhez:

POLLENSZŰRŐ-CSERE,4,5+ 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS

 
- 3 évnél idősebb Citroën gépjárművekre 8900 Ft

- 3 évnél fiatalabb Citroën gépjárművekre 9900 Ft

 

A hagyományos pollenszűrő helyett aktívszenes-szűrőt választana? Az aktív szén a környezetszennyező gázok akár 80%-át képes kiszűrni.

 
AKTÍVSZENES-POLLENSZŰRŐ-CSERE2,5,+ 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 10900 Ft

KATTINTSON ÉS TUDJON MEG TÖBBET A KLÍMÁRÓL!

21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS RÉSZLETEIT ITT TALÁLJA!

 

1Gyári klímatisztító sprayvel végzett beavatkozás.
2Az aktívszén-szűrős csomag nem minden Citroën gépjárműnél alkalmazható.
3A csomag max. 250 gramm R134a hűtőközeg feltöltést tartalmaz.
4Klímamérleg = a klímarendszer működésének Citroën gyári szabvány szerinti ellenőrzése.
5Az ajánlat csak személyautóra vehető igénybe. A Fixdíjcsomagok egy része csak meghatározott - 3 évnél idősebb - Citroën-járművekhez vehető igénybe, és EUROREPAIR alkatrészeket tartalmaz. Látogatása előtt érdeklődjön Citroën-márkaszervizében arról, hogy a díjcsomag az Ön gépjárművéhez igénybe vehető-e? Az alkatrészekre és a munkadíjra 1 év garanciát biztosítunk. A csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A tájékoztatás nem teljes körű, a C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatáscsomag ára más akcióval, csomag ajánlattal vagy kedvezménnyel nem összevonható.

Kapcsolat

Citroën Őrmező
Cím:
1112 Budapest, Vizsla utca 2-4.

Telefon:
06-1-309-0920

Fax:
06-1-309-0939

Facebook

Google Plus

Járműveink

Új, készleten lévő és használt járműveink megtalálhatóak a hasznaltautok.hu oldalon.

hasznaltautok.hu

Autó-Triplex Kft.

Cégünk a CarNet Csoport tagja.

carnet-group        

Minden jog fenntartva! © 2011 - 2018 Autó Triplex Kft. - Citroën Őrmező Készítette: Kovács Gergely