• TELEFON: 06-1-309-0920
  • NYITVA TARTÁS: H-P: 8:00-18:00, SZ: 9:00-13:00

triplex-rent

Ellenálhatatlan alufelni akció!

 

Csodálja a stílusos gyári alumínium felnikkel díszített autókat?

Most nem kell választania a stílus + minőség és a jó ár között!

Éljen a lehetőséggel! Jöjjön el márkaszervizeinkbe 2017. június 13. – szeptember 30. között és 3 alufelni vásárlása esetén a 4.-et ajándékba adjuk Önnek.


További ajánlataink: a kerékőröket 15%, a kerékcsavarokat 15% a díszítő kerékközepet pedig 10%, kedvezménnyel vásárolhatja meg!

Tekintse meg akciós termékeinket és tartozék katalógusainkat! Bármely típusú gyári alumínium keréktárcsát választja, az akciós vásárlási konstrukciót mindegyik esetében garantáljuk Önnek.

 

 

*Az akció 2017. június 13-tól 2017. szeptember 30-ig, kizárólag gyári alumínium keréktárcsákra és csak a készlet erejéig érvényes szettes cikkszámú (1 cikkszám = 4 db felni) vagy 4 db azonos cikkszámú gyári alumínium keréktárcsa egyidejű vásárlása esetén az akcióban részt vevő hivatalos Citroën márkaszervizekben és alkatrész-forgalmazóknál (kivéve Ciwoo Szentendre és Géringer Komárom). Kerékőrökre 15%, kerékközepekre 10%, kerékcsavarokra 15% kedvezményt biztosítunk. Az árak nem tartalmazzák a szerelés, centrírozás alkatrész- és munkadíját. Bizonyos alumínium keréktárcsák szettes és egyedi cikkszámmal egyaránt rendelhetők, és a szettes cikkszám árazása jellemzően kedvezőbb. Amennyiben a raktárkészlet folyamatos változása miatt az eredetileg kedvezőbb árú, szettes cikkszámmal rendelt felnitípust csak egyedi cikkszámmal tudják kiszolgálni, úgy az árkülönbséget nem áll módunkban kompenzálni, az ügyfél döntése, hogy eláll-e a vásárlástól, vagy elfogadja az egyedi cikkszám magasabb árát. Az akciós ajánlat más kedvezményes, akciós árú vagy más csomagáras - fixdíjas termék vagy szolgáltatás - árával nem összevonható, más jogcímen igénybe vehető kedvezményekkel együtt nem érvényesíthető, különös tekintettel a vásárlói hűségprogram kedvezményeire. A kép illusztráció.

Kapcsolat

Citroën Őrmező
Cím:
1112 Budapest, Vizsla utca 2-4.

Telefon:
06-1-309-0920

Fax:
06-1-309-0939

Facebook

Google Plus

Járműveink

Új, készleten lévő és használt járműveink megtalálhatóak a hasznaltautok.hu oldalon.

hasznaltautok.hu

Autó-Triplex Kft.

Cégünk a CarNet Csoport tagja.

carnet-group        

Minden jog fenntartva! © 2011 - 2018 Autó Triplex Kft. - Citroën Őrmező Készítette: Kovács Gergely