• TELEFON: 06-1-309-0920
 • NYITVA TARTÁS: H-P: 8:00-18:00, SZ: 9:00-13:00 (szerviz zárva)

triplex-rent

BIZTONSÁG MINDENEK FELETT

Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi stílus mellett tette le a voksát.
Ha egy Citroën mellett dönt, most már nemcsak igényeinek és álmainak megfelelő autót vásárolhat és vezethet a mindennapokban, hanem autójára szabott biztosítási csomagot is köthet.
 
A Citroën Casco+ biztosítást az Ön és autója teljes körű védelmére alkottuk meg.
Citroën gépjárműve érték! Kár esetén vállaljuk autója eredeti állapotának szakszerű visszaállítását, garanciával.
 
Egy olyan testre szabott, teljes körű szolgáltatást nyújtó és kedvezményes díjú biztosítást kínálunk, melyet egy megbízható és hazánkban piacvezető szolgáltató, az Allianz biztosít.

EXKLUZÍV BIZTOSÍTÁSI TERMÉKEK AZ ALLIANZTÓL

Citroën Casco + magánügyfeleknek
Casco magánszemlyeknek

MIRE TERJED KI A CITROËN CASCO+?


 •     töréskárra (rongálásra, részleges töréskárra, törési totálkárra, üvegtörésre),
 •     lopáskárra (teljes és részleges lopáskárra, lopáskísérletből eredő rongálásra, egyes lopáskár megelőzési költségeire és rabláskárra)
 •     elemi károkra (pl. jégverés, viharkárok).

MILYEN EXTRÁKAT KÍNÁL A CITROËN CASCO+?

 •     Tudjuk, hogy a mobilitás fontos az Ön számára, ezért töréskár esetén csereautót biztosítunk legfeljebb 4 napra (bruttó 9.000 Ft/nap összeghatárig), hogy Ön kényelmesen folytatni tudja megszokott napi életvitelét.
 •     Citroën Casco+ csomagunk segítségével akár 50% kedvezményt adunk töréskár esetén az önrészéből.*
 •     Üvegkárát az első évben önrészmentesen megtérítjük.**
 •     Ha a forgalomba helyezéstől számított 1 éven belül ellopnák az Ön autóját, vagy egy töréskár miatt a javítás már nem lenne lehetséges (totálkár), akkor – az új gépjármű megvásárlásakor kiállított kiskereskedelmi számla értékének – az első 6 hónapban 100, a második 6 hónapban pedig a 90%-a a szolgáltatás alapja.***
 •     6 év avulásmentességet biztosítunk gépjárműve számára (a kivételeket és egyéb feltételeket az Általános Szerződési Feltételekben találja).
 •     Aktív kárrendezést nyújtunk! Ha Ön az autójával vétlenül szenved balesetet, akkor az Allianz felméri a kárt és a casco feltételei szerint – de önrész levonása nélkül – javíttatja meg autóját, így Önnek nem kell tartania egy hosszan elhúzódó ügyintézési procedúrától. ****
 •     Nem hagyjuk veszni autóját! Megemeltük a javíthatóság határát, így akár az autó kárkori értékének 100%-áig javítható az autó.
 •     A Citroën Casco+ 300 000 Ft összeghatárig téríti az indokolt mentési, szállítási és tárolási költségeket.
 •     Esetleges kérdéseivel egy kijelölt Citroën Casco+ Call Center áll szolgálatára.
 •     Vállaljuk, hogy a megkötött casco biztosításának díja és a szerződésben foglalt szolgáltatások köre 5 évig nem változik, ha szerződéskor meghatározott  - a biztosítás díját befolyásoló adatokban  - nem történik változás.

A CITROËN CASCO+ BIZTOSÍTÁSSAL EGYÜTT KÖTHETŐ KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSOK:

 •     kiegészítő élet- és utasbiztosítás,
 •     poggyászbiztosítás.

 
Kösse meg még ma Citroën Casco + szerződését a Citroën Márkakereskedésünkben!
 
Telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 2372 332 Fax: +36 88 620 314
Központi ügyfélszolgálat: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.
 
 
*Az Allianz Casco biztosítás általános szerződési feltételeitől eltérően, ha a biztosított személygépkocsi a káresemény időpontjában bármely biztosítónál A00 vagy bonus osztályban nyilvántartott, hatályos kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkezik és a káresemény időpontjában a gépjármű az első forgalomba helyezésétől számítva 4 évnél nem idősebb, továbbá ha a jelen biztosítás alapján térítendő sérülés helyreállítását biztosított személygépkocsi márkája szerinti márkaszerviz hálózatában végzik, az Allianz Hungária Zrt. szolgáltatás nyújtásakor a biztosítási szerződésben meghatározott minimális önrészesedés 50%-át átvállalja.
**Az Allianz Casco töréskár-biztosítási különös feltételek 3. b) pontjában foglaltaktól eltérően a biztosító a gépjármű első forgalomba helyezésétől számított egy évig önrészesedés levonása nélkül téríti meg a gépkocsi ablaküvegeiben keletkezett károkat. A biztosító a töréskár-biztosítási feltételek 3. d) pontjában foglaltakat azzal az eltéréssel alkalmazza, hogy az utángyártott szélvédővel való helyreállítás költségét minden esetben önrészesedés levonásával téríti meg.
***A biztosító Allianz Casco biztosítás esetén az általános szerződési feltételek 13.1. pontjában foglaltakat azzal az eltéréssel alkalmazza, hogy a szolgáltatás alapja a gépjármű első forgalomba helyezésétől (Magyarországon, 0 kilométeresként vásárolt) számított 180 napon belül a vásárlási számlán feltüntetett új ár, a 180-365. napban a vásárlási számlán feltüntetett új ár 90%-a. ****Aktív kárrendezést nyújtunk! Ha Ön Allianz GFB szerződéssel is rendelkezik és az autójával vétlenül szenved balesetet, tisztázott a jogalap és nem volt személyi sérülés, akkor az Allianz felméri a kárt és a casco feltételei szerint – de önrész levonása nélkül – javíttatja meg autóját, így Önnek nem kell tartania egy hosszan elhúzódó ügyintézési procedúrától.
****AKTÍV kárrendezési szolgáltatás (AKTÍV kár): Másik  - Magyarország területén gépjármű-felelősségbiztosítási tevékenységet folytató  - biztosítótársasággal kötött, érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkező károkozó által személygépjárműben okozott kár megtérítése, a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás kárszámítási szabályai szerint, önrész levonása és a casco díjkedvezmény elvesztése nélkül, ha a károsult az Allianz Biztosítónál a károkozás időpontjában érvényes gépjármű-felelősségi és teljes körű casco biztosítással rendelkezett, és Allianz Biztosítóval megállapodást kötött a kárának casco biztosítás alapján, önrész levonása nélkül történő megtérítésére.
A jelen tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételeket az Általános szerződési feltételek tartalmazzák, további információért, illetve szerződéskötéssel kapcsolatban kérjük keresse fel márkakereskedőinket vagy érdeklődjön a Citroën Casco + telefonos ügyfélszolgálatánál vagy az alábbi elérhetőségeken:
A Citroën Casco+ partnere az Allianz Hungária Zrt.
Telefonos ügyfélszolgálat: 06 1 2 372 312
Fax: 06 88 620 314
Központi ügyfélszolgálat:1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.
E-mail: peugeotcascoplusz@allianz.hu
Az ajánlat 2015. június 11-től visszavonásig érvényes.
Citroën Flotta Casco kis- és középvállalkozások számára
CITROËN TAXI CASCO+

Friss hírek

Kapcsolat

Citroën Őrmező
Cím:
1112 Budapest, Vizsla utca 2-4.

Telefon:
06-1-309-0920

Fax:
06-1-309-0939

Facebook

Google Plus

Járműveink

Új, készleten lévő és használt járműveink megtalálhatóak a hasznaltautok.hu oldalon.

hasznaltautok.hu

Autó-Triplex Kft.

Cégünk a CarNet Csoport tagja.

carnet-group        

Minden jog fenntartva! © 2011 - 2019 Autó Triplex Kft. - Citroën Őrmező Készítette: Kovács Gergely