• TELEFON: 06-1-309-0920
  • NYITVA TARTÁS: H-P: 8:00-18:00, SZ: 9:00-13:00 (szerviz zárva)

triplex-rent

Új Citroën C4 Cactus

A Citroën bemutatja új kompakt modelljét, a megújult C4 Cactust. A modell gyökeres átalakuláson ment át: az alkalmazott technológiák és a motorkínálat terén lépést tart a kategória elvárásaival, ugyanakkor egyedi karakterével és rendkívüli kényelmével továbbra is kitűnik társai közül. A progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztéssel (PHC™) és Advanced Comfort ülésekkel rendelkező ultrakényelmes 5 ajtós 2018 első negyedévében garantáltan új színt fog hozni ebbe a nem túl változatos kategóriába!

uj-citroen-c4-cactus-kulso-design

KÜLSŐ DESIGN

Az új C4 Cactus eredeti megoldásaival valósággal felpezsdíti a kompakt ötajtósok piacát. Egy tömbből faragott, letisztult sziluettjén visszaköszönnek a márkától megszokott különleges vizuális elemek, mint pl. az ajtók alsó részére átköltöztetett Airbump® betétek, a 360°-ban körbefutó ablakfelület, a „lebegő” tető, a két szinten elhelyezett első lámpák vagy a nagyméretű, 3D hatású ledes hátsó fényforrások.

Az új C4 Cactus a kilenc karosszériaszínnek és a rafinált színfoltokkal operáló négy színcsomagnak köszönhetően összesen 31 féle külső személyre szabási kombinációt kínál.

AZ ÚJ CITROËN C4 CACTUS SZÜLETÉSE

uj-citroen-c4-cactus-szuletese

AZ ULTRAKÉNYELMES ÖTAJTÓS

citroen-c4-cactus-ultra-kenyelmes-5-ajtos
Az új Citroën C4 Cactus a Citroën Advanced Comfort® program szempontjából is mérföldkőnek számít. Európában ugyanis az új C4 Cactuson találkozhatunk először a progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztéssel (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC) és a világpremiernek számító Advanced Comfort ülésekkel. Az eredmény a Citroëntől megszokott egyedülálló menetkényelem.

Könnyű és stresszmentes vezetést és utazást biztosít a 12 vezetéssegítő rendszer és a fejlett csatlakoztatási technológia is.

EGYEDI KARAKTER, MERÉSZ DESIGN

citroen-c4-cactus-egyedi-karakter-meresz-design
Az új Citroën C4 Cactust organikus, áramvonalas design és az egyedi karaktert hangsúlyozó erőteljes grafikai elemek jellemzik:

. A 360°-ban körbefutó üvegfelületektől lebegni látszik a tető.. Az új C4 Cactus oldalnézetből különösen áramvonalasnak hat: az autó a dinamikusabb megjelenés és a karosszéria optimális védelme érdekében – különösen, ami a városi környezetet illeti – kerékdobvédőkkel és az ajtók alsó részén a korábbiaknál keskenyebb, új Airbump® betétekkel szerelkezett fel.

A kompakt méretek és a nagy tengelytáv jóvoltából az autót országúton és városban egyaránt dinamikus és fürge viselkedés jellemzi, ugyanakkor a szegmensben elvárt helykínálat sem szenved csorbát.
citroen-c4-cactus-1
Szélesebbnek hat a megújult orr-rész, melyen a márkajelet magában foglaló hűtőrács egészen az új ledes nappali lámpákig húzódik. A keskeny fényszórókat csillogó fekete betétek emelik ki, a karosszéria színére fújt lökhárítónak pedig dinamikusabb megjelenést kölcsönöznek az oldalsó légbeömlők.
uj-citroen-c4-cactus-2
Hátul a karosszériával megegyező színű, letisztult vonalú csomagtérfedelet új 3D hatású ledes lámpák díszítik, melyek finom metszésükkel szélesebbnek tüntetik fel az autót, és modernebb megjelenést biztosítanak.

EGYEDI KIALAKíTÁS ÉS ELEGANCIA

citroen-c4-cactus-egyedi-kialakitas-es-elegancia
Az új C4 Cactus 31 féle külső személyre szabási kombinációt kínál:

  • 9 karosszériaszín
  • 4 trendi színcsomag: Glossy Black, Silver Chrome, Anodised White és Anodised Deep Red.

A művészien adagolt kontrasztszínek az első ajtók alján, az Airbump® betéteknél és az első lökhárító alsó részén hívják fel magukra a figyelmet. A többféle színben elérhető,  gyémántcsiszolt kivitelben is kapható könnyűfém keréktárcsák további személyre szabási lehetőségeket kínálnak.

1 AUTÓ, 5 STÍLUSVILÁG

A beltérben alkalmazott anyagok látványra és tapintásra is kellemesek: elég, ha csak az üléskárpitokkal harmonizáló, finom textúrájú műszerfalborításra gondolunk. Az utastér személyre szabásához ötféle elegáns és meleg hangulatú stílusvilágot kínál az új C4 Cactus:

HYPE RED

A Hype Red kivitel* igazi felső kategóriás megközelítést képvisel: ezt sötétpiros alcantaracsíkkal feldobott bézs színű nappabőr/szövet ülésekkel, sötétpiros műszerfallal, valamint bézs színű könyöklőkkel, ajtóbehúzókkal és kesztyűtartópántokkal éri el.

*opció
HYPE GREY
WILD GREY
METROPOLITAN RED
SZÉRIAKIVITEL

CITROËN ADVANCED COMFORT®

uj-citroen-c4-cactus-advanced-comfort
Hagyományaihoz híven a Citroën folyamatos újításokkal igyekszik tökéletesíteni az autózás kényelmét. A C4 Cactusban ülve a kényelem korábban nem tapasztalt dimenzióit fedezhetjük fel.

Európában az új C4 Cactus alkalmaz először progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztést (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC), melynek köszönhetően a nagyközönség is megtapasztalhatja az ún. repülő szőnyeg hatást. Emellett világpremiernek számítanak az Advanced Comfort ülések, melyek egyedülálló utazási és menetkényelmet biztosítanak. Az új C4 Cactus egy ultrakényelmes 5 ajtós, mely teljesen egyedi karakterével garantáltan fel fogja pezsdíteni a kompakt autók piacát.

Progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztés (PHC™)

A progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztés (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC) hatékonyan szűri, illetve elnyeli az út kisebb-nagyobb egyenetlenségeit, és olyan érzést kelt, mintha egy repülő szőnyegen utaznánk. Az autót egyedülállóan dinamikus viselkedés jellemzi, és a karosszériakilengésektől sem kell tartani.

A rendszer működési elve rendkívül egyszerű. Míg egy hagyományos felfüggesztés egy lengéscsillapítóból, egy rugóból és egy mechanikus ütközőből áll, addig a Citroën által kifejlesztett rendszerbe két hidraulikus ütközőelem van beépítve a két végállásnál, a ki- és berugózott állapotnak megfelelően.

ADVANCED COMFORT ÜLÉSEK

citroen-c4-cactus-advanced-comfort-ulesek
Az innovatív kialakítású ülések a nagy sűrűségű belső magnak és a speciálisan strukturált, vastagabb felületi szivacsrétegnek köszönhetően még puhábbak és stabilabbak.
citroen-c4-cactus-advanced-comfort-ulesek-1
A speciális kiképzés a széles és már ránézésre is kényelmes ülésekkel párosulva rövid és hosszú utakon is kiváló menetkényelmet és kifogástalan testtartást biztosít.

Bővebben a kényelemről

Hővédő panoráma üvegtető

citroen-c4-cactus-hovedo-panorama-uvegteto
Az innovatív kialakítású ülések a nagy sűrűségű belső magnak és a speciálisan strukturált, vastagabb felületi szivacsrétegnek köszönhetően még puhábbak és stabilabbak.

Hangszigetelés

citroen-c4-cactus-hangszigeteles
A speciális kiképzés a széles és már ránézésre is kényelmes ülésekkel párosulva rövid és hosszú utakon is kiváló menetkényelmet és kifogástalan testtartást biztosít.

Hasznos és ötletes tárolóhelyek

citroen-c4-cactus-hasznos-es-otletes-tarolohelyek
Az új C4 Cactusban az utastér különböző pontjain számtalan ötletes és funkcionális tárolóhely került elhelyezésre:

  • Az egyik tárolóhelyen egy USB-port mellett tarthatja okostelefonját.
  • Szögletes formájából adódóan a csomagtartó különösen jól kihasználható, és a 2:1 arányban osztott hátsó üléspad lehajtásával 358 literes kapacitása 1170 literre növelhető.
  • A műszerfal utasoldali részén, a vezető által is könnyen elérhető helyen egy Top Box névre hallgató, nagyméretű zárható kesztyűtartó, alatta pedig egy csúszásgátlóval ellátott, méretes aprócikktároló került kialakításra.

TECHNOLÓGIA

Alkalmazott technológiák

uj-citroen-c4-cactus-technologia
Az új C4 Cactus 12-féle* vezetést segítő eszközt kínál, melyek megnyugtatóbbá, biztonságosabbá teszik a mindennapi vezetést, segítve elkerülni a kialvatlanságból vagy apró figyelmetlenségekből származó esetleges baleseteket.

Kétféle intuitív internetalapú szolgáltatást kínál a rendszer, az egyik a CITROËN Connect Nav, a másik a Mirror Screen funkció (Android Auto, Apple Car Play™, MirrorLink®).
*változattól függően

Active Safety Brake

Az elölről bekövetkező ütközések elkerülése érdekében 5 km/h sebesség fölött lefékezi a gépjárművet a vezető helyett.
*változattól függően

Éberségfigyelő rendszer

65 km/h sebesség fölött elemzi a menetpálya útburkolati jelekhez képest mutatott eltéréseit, és a vezetői figyelem lankadása esetén riasztást küld.
*változattól függően

Intuitív internetalapú szolgáltatások

Android Auto, Apple CarPlay™ és MirrorLink® protokollal működő Mirror Screen funkció*

citroen-c4-cactus-mirror-link-apple-car-play-android-auto
Az új Citroën C4 Cactus kínálatában szereplő USB-s Mirror Screen funkcióval okostelefonunk képernyőjét a gépjármű érintőképernyőjére másolhatjuk.Így elérhetővé válik az okostelefon multimédia-tartalma, és a telefont, valamint a funkcióval kompatibilis alkalmazásokat közvetlenül az érintőképernyőről vezérelhetjük. Egyes telefonoknál az alkalmazások vezérlése a hangfelismerő funkció jóvoltából hangvezérléssel is történhet.A Mirror Screen funkció Android Auto, Apple CarPlay™ és MirrorLink® protokollal működik.
*változattól függően rendelhető opció

CITROËN Connect Nav*

citroen-c4-cactus-citroen-connect-nav
Kapacitív típusú 7” érintőképernyővel kiegészülő 3D navigációs rendszer.
*változattól függően rendelhető, széria vagy opció
citroen-c4-cactus-motor-kinalat

MOTORKÍNÁLAT

Környezetkímélő tulajdonságok és vezetési élmény

A könnyű padlólemez és a legújabb generációs motorok házasításának köszönhetően fokozott mozgékonyság, dinamikusabb gyorsítások és előzések, valamint intenzívebb vezetési élmény jellemzi az autót. Az Év Motorjának választott legújabb generációs PureTech benzinmotorok és a BlueHDi dízelmotorok a nitrogén-oxid-kibocsátás és a fogyasztás csökkentését előíró Euro 6 környezetvédelmi normának is megfelelnek.A PureTech 110 S&S motorhoz kapcsolódó EAT6 sebességváltó gyors váltásokat és gördülékeny, élvezetes használatot biztosít.

Letöltések - C4 Cactus

arlista     muszaki-adatok         

prospektus       

Citroën C4 Cactus Galéria

Friss hírek

Kapcsolat

Citroën Őrmező
Cím:
1112 Budapest, Vizsla utca 2-4.

Telefon:
06-1-309-0920

Fax:
06-1-309-0939

Facebook

Google Plus

Járműveink

Új, készleten lévő és használt járműveink megtalálhatóak a hasznaltautok.hu oldalon.

hasznaltautok.hu

Autó-Triplex Kft.

Cégünk a CarNet Csoport tagja.

carnet-group        

Minden jog fenntartva! © 2011 - 2019 Autó Triplex Kft. - Citroën Őrmező Készítette: Kovács Gergely