• TELEFON: 06-1-309-0920
  • NYITVA TARTÁS: H-P: 8:00-18:00, SZ: 9:00-13:00 (szerviz zárva)

triplex-rent

Citroën Jumper Combi - Induló ár: 8 600 000 Ft

citroen-jumper-combi.jpg

CITROËN Jumper Combi: mintha otthon lenne

Az esztétikus és vonzó CITROËN Jumper Combiban a személyautókat idéző gazdag felszereltségnek köszönhetően a legnagyobb kényelemben és biztonságban utazhat.

A magasan elhelyezett méretes fényszórók egyszerre kölcsönöznek dinamizmust és robusztus megjelenést  a Jumper személyszállító változatának.

+ ÉLET A FEDÉLZETEN

A CITROËN Jumper Combi kézre álló vezérlőgombjai és jól látható jelzőlámpái egyszerű és intuitív használatot tesznek lehetővé. A vezetőülés többféle módon állítható (hosszanti beállítás, ülőlap magassága és dőlésszöge, háttámla dőlésszöge, deréktámasz stb.). Az optimális kényelem érdekében teleszkópos vezetőüléssel is rendelhető.

Az utastér ötletes kialakítása könnyű be- és kiszállást biztosít. A második sor szélső ülésének lehajtásával könnyedén hozzáférhetünk a harmadik sor három üléséhez, melyek maximális kényelmet, valódi életteret kínálnak az utasoknak. A szabadságérzetet tovább erősítik a második sor csúsztatva nyitható oldalablakai, melyek nagyszerű kilátást és friss levegőt biztosítanak.

Számos szériatartozék (programozható, sebességtúllépésre figyelmeztető jelzés, elektromos ablakemelők) vagy extra felszerelés (automata légkondicionáló, tolatókamera stb.) teszi kényelmesebbé a fedélzeten töltött mindennapokat. A telematikai kínálatban CD és MP3 lejátszására is alkalmas autórádió és USB Box (USB- csatlakozó és Bluetooth kihangosító) szerepel.

Elöl számos, könnyen elérhető rakodóhely áll rendelkezésre: műszerfali tárolórekesz, pohártartók, hűthető rekesz, zárható kesztyűtartó, zárható középső tárolórekesz stb. Hátul a tárolóhelyeknek és a csomagrögzítő hálóknak köszönhetően az utasok kéznél tarthatják az utazáshoz szükséges dolgaikat.

A CITROËN Jumper Combi utastere az utasok számától függetlenül rengeteg csomagot képes elnyelni, melyekhez könnyedén hozzáférhetünk a hátsó ajtókon keresztül.
citroen-jumper-combi-belso-ter-3.jpg
citroen-jumper-combi-belso-ter-2.jpg
citroen-jumper-combi-belso-ter-1.jpg
citroen-jumper-combi-belso-ter-4.jpg

+ DINAMIKUS MOTOROK

A CITROËN Jumper Combihoz négyféle dízelmotor kapható: a HDI 110, a HDI 130, a HDI 150, és a HDI 180.

A modern technológiával készülő erőforrások mindegyike optimális vezetési kényelmet biztosít a teljesítmény, a fogyasztás és a karbantartás tekintetében, extrém igénybevétel (szélsőséges terhelési és útviszonyok) esetén is.

+ BIZTONSÁG MINDENEK FELETT

A tágas, kényelmes és dinamikus CITROËN Jumper Combi egyben a biztonság mintaképe is, akár az autó úttartását, akár az ütközések esetén fontos utasvédelmet vesszük figyelembe. Az autó szériában ABS rendszerrel és vészfékezés-rásegítővel (AFU) rendelkezik; külön rendelhető az ESP, hogy a gépkocsi kanyarban is megtarthassa haladási irányát, valamint az ASR (kipörgésgátló rendszer), hogy hirtelen gyorsításkor se csússzon meg az autó.
citroen-nouveau-jumper-biztonsag-1.jpg
Opcióként rendelhető hozzá a Grip Control, a CITROËN továbbfejlesztett, az ESP-vel együtt működő kipörgésgátlója, amely minden körülmények között optimális értéken tartja az autó menettulajdonságait. A választott extra felszerelésektől függően összesen akár hat légzsák védheti az elöl ülőket egy esetleges ütközéskor: kettő frontlégzsák, kettő oldallégzsák és kettő, a tetőlemezben megbúvó függönylégzsák.
citroen-nouveau-jumper-biztonsag-2.jpg

+ TÖBBFÉLE MODELLVÁLTOZAT

A kétféle hosszúsággal és kétféle belső magassággal rendelhető CITROËN Jumper Combi többféle lehetőséget kínál: attól függően, hogy elöl kétszemélyes üléspaddal vagy utasüléssel rendelkezik, akár kilencen is utazhatnak az autóban.
citroen-uj-jumper.jpg

Letöltések - Jumper Combi

arlista     muszaki-adatok      szinek-es-karpitok    prospektus          tartozek-katalogus

Citroën Jumper Combi Galéria

Friss hírek

Kapcsolat

Citroën Őrmező
Cím:
1112 Budapest, Vizsla utca 2-4.

Telefon:
06-1-309-0920

Fax:
06-1-309-0939

Facebook

Google Plus

Járműveink

Új, készleten lévő és használt járműveink megtalálhatóak a hasznaltautok.hu oldalon.

hasznaltautok.hu

Autó-Triplex Kft.

Cégünk a CarNet Csoport tagja.

carnet-group        

Minden jog fenntartva! © 2011 - 2019 Autó Triplex Kft. - Citroën Őrmező Készítette: Kovács Gergely