• TELEFON: 06-1-309-0920
 • NYITVA TARTÁS: H-P: 8:00-18:00, SZ: 9:00-13:00

triplex-rent

Citroën C4 - Induló ár: 4 580 000 Ft

A megújult C4

MINDEN EDDIGINÉL KÜLÖNLEGESEBB VEZETÉSI ÉLMÉNY

Miért ajánljuk a Citroën C4-et?

 • Harmonikus design, tökéletes arányok.
 • Új fényszórók: a LED égős nappali menetjelző lámpákkal szerelt fényszórókkal még kifejezőbbé teszi a gépjármű elejét, a 3D hatású lámpákkal pedig dinamikusabb jelleget kölcsönöz a hátsó résznek
 • Tágas, barátságos belső tér: világos utastér, kényelmes ülések, kiváló hangszigetelés
 • Kompakt külső méret, mely tágas csomagteret és utasteret rejt
 • Hasznos, könnyen kezelhető technológia
 • Nyugodt, kiegyensúlyozott vezetést garantáló menettulajdonságok
 • Legújabb generációs motorok: a teljesítmény, a kiváló vezethetőség és a hatékonyság összhangja

Továbbra is referencia a kényelem terén.

 

+ KÜLSŐ DESIGN

Remekbe szabott vonalak, energikus stílus és harmonikus design: a Citroën C4 egyedi kialakítása azonnal felismerhetővé teszi. A kiegyensúlyozott arányoknak és a kerekekre szinte ráülő karosszériának köszönhetően első pillantásra strapabíró és stabil jármű benyomását kelti.
citroen-c4-kulso-design.jpg

A fekete hátsó légterelő, a motorháztetőn végigfutó vonal, a nagy műgonddal megformázott felületek, a mandulavágású szemek és a krómdíszítések mellett számos gondosan kidolgozott apró részlet járul hozzá a Citroën C4 méltóságteljes és elegáns megjelenéséhez!

citroen-c4-kulso-1.jpg
Az új fényszóróktól megváltozott az autó „tekintete”. A sárvédők irányában megnyújtott fényszórók a LED-ektől még kifejezőbbek lettek, és teljesen egyedi világítást eredményeztek.
citroen-c4-kulso-2.jpg
A 3D hatású új hátsó lámpák kiemelik a csomagtérajtó letisztult formáját, és hangsúlyozzák a C4 méltóságteljes karakterét.

+ BELSŐ DESIGN

+ BELSŐ DESIGN
A fedélzeti kényelem és luxusérzet garanciája:
Új, 7 colos érintőképernyő; különösen kényelmes ülések; letisztult, puha felületű műszerfal; krómdíszítések.

+ KÉNYELEM

citroen-c4-kenyelem-1.jpg

Kifinomult hangulat az utastérben

Helyezze magát kényelembe az új C4 különlegesen kényelmes üléseiben. A vezetőülés masszázsfunkcióval és eletromos deréktámasszal is felszerelhető.
citroen-c4-kenyelem-2.jpg

Hatalmas üvegfelületek

A Citroën C4 hatalmas üvegfelületei kitűnő kilátást és páratlan világosságát kölcsönöznek.
A hatalmas szélvédőn át beáramló fényözön az opcióként rendelhető 1,3 m²-es panorámatetővel még tovább növelhető.
citroen-c4-kenyelem-3.jpg

Hangszigetelés

A tökéletes hangszigetelésről a következők gondoskodnak:
 • zajcsillapító bevonattal rendelkező szélvédő,
 • hangelnyelő elemek a motortérben,
 • átfogó szigetelési koncepció a karosszérián és az ajtókon, valamint a karosszéria külső részén alkalmazott zajcsökkentő megoldások.
citroen-c4-kenyelem-4.jpg

DENON Hifi

A Citroën C4 audió berendezésének tökéletes hangzásáról az opcióként rendelhető DENON hi-fi rendszer biztosítja. A rendszert digitális erősítővel, hátsó magashang-sugárzókkal (tweeter) és mélynyomóval látták el.
citroen-c4-kenyelem-5.jpg

Kényelmi felszereltségek

A C4 számos olyan felszereléssel áll az Ön rendelkezésére, melyek megkönnyítik mindennapjait: 12 és 230 (opció) voltos csatlakozó, hordozható elemlámpa a csomagtartóban, stb.

+ TECHNOLÓGIA

A megújult Citroën C4 számos könnyed használatot biztosító technológiai felszereléssel van ellátva.

Az új 7 colos érintőképernyő (opció) a következő funkciókat foglalja magában: új, érintőtechnológiás navigációs rendszer, média funkció, telefon, gépjármű-paraméterek beállítása.

A kulcs nélküli nyitó- és indítórendszernek (változattól függően széria vagy opció) köszönhetően a gépkocsi nyitásához és indításához elég, ha a vezető magánál tartja az elektronikus kulcsot.

Az aktív biztonságot fokozza a holttérfigyelő rendszer (opció), amely az adott oldali visszapillantóba épített fénydióda felvillanásával jelzi a vezetőnek, ha egy autó vagy egy motor jelenik meg a jármű holtterében.

A statikus kanyarvilágítás funkcióval kiegészülő ködfényszórók (változattól függően széria vagy opció) egy plusz fénynyalábbal világítják meg a kanyar belső ívét, és ezzel kanyarodás közben és útkereszteződéseknél javítják a látási viszonyokat és növelik a biztonságot. Az első ködfényszórók akár 75º-os szögben is képesek bevilágítani a teret a gépkocsi megfelelő oldalán.
A C4 kettős funkciójú Xenon kanyarfényszóró és kanyarkövető ködlámpa (opció) meg jobb láthatóságot biztosít.

Az akaratlan sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (opció)a vezető fáradtságából adódó veszélyhelyzeteket segít megelőzni.

A rendszer az autó alján elhelyezett érzékelők segítségével észleli, ha az autó az irányjelző használata nélkül lépi át a sávelválasztó fehér vonalat. Ilyenkor a rendszer az ülés finom megrezegtetésével figyelmezteti a vezetőt.

Az intelligens kipörgésgátló rendszer  mely alacsony tapadású útfelületen (hóban, jégen, sárban stb.) javítja a gépjármű meghajtását. Amikor a rendszer azt érzékeli, hogy nem megfelelőek a tapadási feltételek, és ez megnehezítheti a gépkocsi elindulását és haladását, átveszi az ASR kipörgésgátló funkció szerepét: maximális nyomatékot juttat a legjobban tapadó kerékre, és így megfelelő motorműködést és iránytartást biztosít.

A visszagurulás-gátló berendezés – elektromos rögzítőfékként működve – kb. 3°-nál nagyobb emelkedőszög esetén a zavartalan indítás érdekében a fékpedál felengedését követően 2 másodpercre még egy helyben tartja a gépkocsit.

+ TELJESÍTMÉNY

citroen-c4-pure-tech
citroen-c4-teljesitmeny.jpg
A 2015-ös Év Motorja díjat nyert PureTech benzinmotorral is rendelhető!

A CITROËN C4 motorkínálata új – gazdaságos és nagy teljesítményű – Euro 6-os motorokkal bővült: a benzines választék két PureTech motorral, a dízel kínálat két BlueHDi motorral lett gazdagabb.

A Franciaországban tervezett és gyártott új, háromhengeres PureTech benzinmotorok innovatívak, hatékonyak, egyben gazdaságosak (akár 25%-kal alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás érhető el velük). A hatsebességes manuális váltóval szerelt PureTech 130 S&S turbómotor tavaly márciusi bevezetése után a CITROËN C4 motorkínálata két új erőforrással bővült: az ötsebességes manuális váltóval szerelt PureTech 110 és a hat fokozatú automata váltós PureTech 130 S&S EAT6 motorral.

A BlueHDi motorokkal a nitrogén-oxidok (NOx) emissziós határának drasztikus csökkenése érhető el. A motorcsalád alkalmazásával egyben csökken a CO2-kibocsátás (akár 4%-kal), és olyan technológia áll rendelkezésre, mely már az Euro 6 szabvány későbbi, szigorított változatainak is megfelel.

A CITROËN C4 új kínálatában az ötsebességes kéziváltós BlueHDi 100 már rendelhető, a hatsebességes kéziváltós BlueHDi 120 S&S motorral pedig hamarosan rendelhető lesz. Kiváló teljesítmény és különösen alacsony üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás jellemzi őket.

Letöltések - C4

arlista     muszaki-adatok          szinek-es-karpitok          tartozek          prospektus

Kapcsolat

Citroën Őrmező
Cím:
1112 Budapest, Vizsla utca 2-4.

Telefon:
06-1-309-0920

Fax:
06-1-309-0939

Facebook

Google Plus

Járműveink

Új, készleten lévő és használt járműveink megtalálhatóak a hasznaltautok.hu oldalon.

hasznaltautok.hu

Autó-Triplex Kft.

Cégünk a CarNet Csoport tagja.

carnet-group        

Minden jog fenntartva! © 2011 - 2018 Autó Triplex Kft. - Citroën Őrmező Készítette: Kovács Gergely