• TELEFON: 06-1-309-0920
 • NYITVA TARTÁS: H-P: 8:00-18:00, SZ-V: 9:00-13:00 (szerviz zárva)

triplex-rent

Citroën Berlingo Multispace - Induló ár: 4 095 000 Ft

berlingo-szinek.jpg
A Berlingo is valódi multifunkcionális családi autó, hiszen ez a Berlingo sikerének záloga, de hangsúlyosabb formaterve, amely egyszerre dinamikusabb és figyelemfelkeltőbb, még inkább megerősíti a márkához tartozását.

Ráadásul kényelme – különös tekintettel akusztikai komfortjára – az ötajtós családi modellekhez teszi hasonlatossá, az egyterűekből ismert praktikus megoldásokat is kínál (csomagtérajtó nyitható ablakkal, három önálló, külön-külön állítható hátsó ülés, újratervezett Modutop®) és referenciaértékű menettulajdonságokkal bír (megnövelt tengelytáv, a C4 Picasso futóműve).
 
Végezetül: 110 lóerős, részecskeszűrős HDi motorjának köszönhetően az új Berlingo az AIRDREAM jelölésre is jogosult, amely a Citroën legkörnyezetkímélőbb modelljeit illeti meg. Az új Berlingo 3 féle felszereltséggel kapható: Comfort, Multispace és XTR.

„Autó minden esetre”: ez a Berlingo, amely a szabadidős tevékenységek és a sokoldalú használhatóság iránti növekvő igényekre kínál választ.

 

+ DIZÁJN

A Berlingo mindenekelőtt egy látványvilág. Formája bumfordi, de modern és dinamikus. Ívelt vonalai és a hűtőráccsal eggyéváló márkajel méltó helyet biztosít a Berlingónak a legelegánsabb egyterűek családjában. Kezdjük az elején: az ÚJ CITROËN BERLINGO MULTISPACE nagyobb méretű, előbbre ugró hűtőrácsot kapott, hogy kényelmesen elférjen rajta az immár egészen a fényszórókig ívelő új márkajel.

A fényszórók formáján nem változtattak, a világítási funkciók azonban új kiosztás szerint működnek. Az oldalvillogók például ezentúl az optikai egység oldalsó részén kapnak helyet, és kékes fényű keret hangsúlyozza őket, még határozottabb karaktert kölcsönözve nekik. A hűtőrácsnak a lökhárítóhoz igazodó alsó részébe épülnek be a statikus kereszteződésvilágítás funkcióval is kiegészíthető ködfényszórók, és itt kaptak helyet a nappal is jól látható, különleges hatású LED-es fényvezetők is.

Szélesebb lett az első lökhárító szellőzőnyílása, ezáltal az autó optikailag jobban „ül” az úton, a ködfényszórókat pedig új krómozott díszítőelemek teszik hangsúlyosabbá. Egyes változatokon a fekete színű, ún. Black Pack díszítéssel egyedivé tehető az első lökhárító felső része. A fekete szín a külső visszapillantó tükrökön, az oldalsó védőelemeken és a hátsó rendszámtábla-világítás körül is visszaköszön.
berlingo-design-2.jpg

+ BELSŐ TÉR

VEZETŐ POZÍCIÓ
A Berlingo műszerfalának tervezésekor a szabadidőautók stílusából merítettünk ihletet. Hatékonyság és stílus - ennek jegyében minden vezérlőgomb, sőt a műszerfalon elhelyezett sebességváltó is a vezető keze ügyében található.Az ülések magassága, a kormány magassága és mélysége egyaránt állítható. Hosszú utakon pedig könyöktámaszon pihentetheti karját.
 
BELSŐ STÍLUS
Ahogy beszállunk a Berlingóba, azonnal szembetűnik az utastér anyagainak, burkolatainak kidolgozottsága, a kárpitok finomsága. A belső tér hangulatait a különböző felszereltségi szinteknek megfelelően változtathatjuk: lehet egészen puritán vagy a Modutop opcióival felszerelve kifejezetten játékos, sőt, az XTR verzióban kalandvágyón vagány.
 
ALAKÍTHATÓ
A Berlingo - kell-e mondani? - igazán praktikus és élhető autó. Kiviteli szinttől függően hátul három egyenrangú, egyenként kivehető ülés található benne. A lehajtható háttámlák számtalan lehetőséget nyújtanak a pakolásra: minden mozog és semmi sem lehetetlen...Az első utasülés támlája is lehajtható, így egészen hosszú tárgyakat is könnyen szállíthatunk. A 7 személyes változattal a Berlingo a családi szolgáltatások csúcsát nyújtja. A 3. üléssorban elhelyezett két különálló ülés ugyanolyan könnyen előrehajtható és kiszerelhető, mint a második üléssor ülései. A 3. üléssor a csomagtér felől is megközelíthető.
RENGETEG TÁROLÓREKESZ
Ha együtt utazik a család, mindig van valami, amit el kell pakolni. A Berlingo számos tárolórekeszt kínál az utastér különböző részein :
 • a középkonzolba rejtett tároló kiemelhető;
 • a kesztyűtartó óriási ;
 • a hátsó üléseken utazók lábánál egy-egy nagy tárolórekesz van ;
 • a vezető- és az első utasülés alatt kihúzható fiókok rejtőznek ;
 • az ajtókban is zsebeket, rekeszeket találunk...
A Modutop igazi Berlingo-találmány, amolyan eposzi jelző, amire büszke is lehet az autó. Számtalan hasznos és elmés tárolórekesz összessége ez a csomag: van benne tető alatti tároló, első és hátsó középső rekesz és a csomagtér kétirányú megközelítését lehetővé tevő nyílás.A Modutop persze nem csak a tárolásról szól, hanem az utazás kényelméről is: a felső tárolópolcba beépített levegőbeömlők, a belsőtér-illatosító, a tetőablak vagy az átlátszó középső tárolórekesz még derűsebbé teszi az utazást.

CSOMAGTÉR
A praktikusan nyitható hátsó ablakon keresztül könnyen megközelíthető a csomagtér, és könnyebben pakolható az autó akár egészen a tetőig. A Berlingo utasterének tágassága nem megy a csomagtér rovására :
 • alaphelyzetben, kalaptartó alatt: 675 liter ;
 • tetőig pakolva: 1350 liter;
 • kiszerelt második üléssorral: 3000 liter. A csomagtérben található kivehető lámpa:
 • bent a csomagtérben plusz fényforrást biztosít ;
 • ha kivesszük, 45 percig zseblámpaként is használható.
berlingo-belso-ter.jpg
berlingo-belso-ter-2.jpg

+ KÉNYELEM

MYWAY, CONNECTING BOX, AUDIÓRENDSZER
A MyWay egy rádióval kombinált navigációs rendszer, légiperspektívával, Európa térképpel és 7''-os, 16/9-es, színes kijelzővel, rendkívül kedvező áron. MP3 és WMA kompatibilis CD-lejátszójához többféle zenelejátszót csatlakoztathatunk, beépített Bluetooth rendszer segítségével kihangosíthatjuk mobilhívásainkat. Ha az autóban nincs MyWay, válassza az új Connecting Boxot: az első ülések között egy Jack és egy USB-csatlakozót foglal magában, mely a legtöbb hordozható audioeszköz csatlakoztatására alkalmas. Az információk a multifunkciós képernyőn jelennek meg. Az újításnak köszönhetően a kormányon elhelyezett vezérlőgombok segítségével lépegethet a menükben és a zenei könyvtárakban.

HANGSZIGETELÉS
A Berlingóban a tökéletes hangszigetelés is garantálja a kellemes közérzetet :
 • a külső alkatrészek összeszerelése igen gondosan történik;
 • a motort hangszigetelt réteg védi;
 • a padlólemez rezgésmentesítő kezelést kapott ;
 • az utastérben sok a hangelnyelő anyag (műszerfal, tető stb.).
 
AUTOMATA LÉGKONDICIONÁLÓ
A - kiviteli szinttől függően elérhető - kétzónás automata klímaberendezéssel a vezető és utasa, ha kívánja, külön állíthatja be magának a kellemes hőmérsékletet.
berlingo-kenyelem-1.jpg
berlingo-kenyelem-2.jpg

+ VEZETÉST SEGÍTŐ RENDSZEREK

GRIP CONTROL
Grip Control nevű speciális kipörgésgátló igazi offroados jelleget ad a Berlingónak azzal, hogy tökéletesen szabályozza az első két kerék meghajtását, mégpedig az ESP számítógépéhez csatlakozva.A terepviszonyoktól függően öt üzemmód közül választhat a középkonzolon található vezérlőgombbal: Standard, Hó, Terep, Homok és ESP Off.
 
LEJTŐN TÖRTÉNŐ ELINDULÁST SEGÍTŐ RENDSZER
A lejtőn történő elindulást segítő rendszer az ESP-vel csomagban kapható. 5%-nál meredekebb lejtőn használható, ahol is a fékpedál elengedését követően két másodpercig megtartja az autót, így önnek elegendő ideje van lábát a gázpedálra helyezni.
 
TEMPOMAT
A tempomat lehetővé teszi, hogy a gázpedál használata nélkül tarthassuk a kívánt sebességet bármilyen domborzati viszonyok között is haladunk. A sebességhatároló biztosítja, hogy ne lépjük túl az előre beállított maximális sebességet, miközben a vezető szabadon változtathatja a gépkocsi sebességét a megadott értékig. A tempomat automatikusan kikapcsol, amint megérintjük a fékpedált, illetve a kuplungot, a sebességhatároló pedig a gázpedál erőteljes megnyomásával iktatható ki.
 
PARKOLÁST SEGÍTŐ RENDSZER
A parkolóradar különösen szűk, városi parkolóhelyeken tud nagyon hasznos lenni:
 • a lökhárítókban elhelyezett ultrahangos érzékelők "látják" a közeli tárgyakat ;
 • hangjelzéssel figyelmeztetnek a közeli tárgyakra (és kiviteli szinttől függően a kijelzőn is megjelenítik azokat, a rendelkezésre álló távolsággal együtt.
berlingo-vezetest-segito-rendszerek.jpg
berlingo-vezetest-segito-rendszerek-2.jpg

+ TAKARÉKOS MEGOLDÁSOK

+ TELJESÍTMÉNY

ÚTTARTÁS
A Berlingo városban és autópályán egyaránt megtalálja a kényelem és a dinamikus úttartás közti arany középutat - garancia erre a kategóriában nagynak számító tengelytáv, a 15 (vagy extra felszereltségként 16) collos kerekek és a kiszélesített nyomtáv.

TEREPCSOMAG
A Terep csomaggal a Berlingo járatlan utakon is tökéletes útitársa lesz. A csomagban található felszerelések - magasított futómű, 16 collos kerekek (kivétel, ha Grip Controllal kérjük az autót), motorvédő lemez - rossz terepviszonyok között is biztosítják az autó úttartását és biztonságos haladását. A futómű az XTR változaton is magasított, elöl és hátul egyaránt 10 mm-rel.

MOTORVÁLTOZATOK
BlueHDi technológia
Az új Citroën Berlingo Multispace új BlueHDi motorizációkkal látták el, mely a leghatékonyabb dízel károsanyag-kibocsátást csökkentő rendszer a piacon. Az Euro 6-os környezetvédelmi normának megfelelő motortípusok a következő fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékeket mutatják:  

    BlueHDi 75 : 4,3 l/100 km és 113g CO2/km
    BlueHDi 100 : 4,3 l/100 km és 113g CO2/km
    BlueHDi 100 S&S : 4,1 l/100 km és 109g CO2/km
    BlueHDi 100 S&S ETG6: 4,2 l/100 km és 109g CO2/km
    
A belső hatásfok javításának és a súrlódásból adódó mechanikai veszteségek csökkentésének köszönhetően az örömteli vezetés érdekében nemcsak a motorok hatékonysága, de teljesítménye is nőtt. BlueHDi motorizációk már 109 g/km CO2-kibocsátással

Benzinmotorok
Az új Citroën Berlingo Multispace két nagyteljesítményű benzinmotorral elérhető: VTi 95  és VTi 120, 6,4 l/100 km-es fogyasztással és 148g/km CO2-kibocsátással.

SEBESSÉGVÁLTÓK
BVM 5
A finoman kapcsolható 5 sebességes manuális váltó a Berlingo minden változatához rendelhető.

+ BIZTONSÁG

Rendszerek
LÉGZSÁKOK
A Berlingo az utasok védelmében 6 légzsákot kínál szériában:
vezetőoldali és utasoldali légzsák (az utaslégzsák felfúvódása az ütközés erejéhez alkalmazkodik);
két oldallégzsák a vezető és az első utas mellkasának és hasának védelmében;
két függönylégzsák a fej védelmében.

BIZTONSÁGI FÉKRENDSZER
A Berlingót komplett és innovatív fékrendszerrel láttuk el:
nagy átmérőjű első hűtött féktárcsák;
ABS, mely kiküszöböli a kerekek blokkolását;
elektronikus fékerő-elosztó (REF), mely kerekenként szabályozza a fékhatást;
vészfékezés-rásegítő (AFU), mely a féktávolság lecsökkentését szolgálja a fékpedál váratlan helyzetekben történő hirtelen benyomásakor.

ESP
Az ESP (Elektronikus stabilitáskontroll) még különleges helyzetekben is stabil úttartást garantál:
amennyiben szükséges, kanyarokban a kerekek fékezésével, vagy, ha kell, a motor nyomatékának módosításával biztosítja a megfelelő haladási irányt;
a hozzá kapcsolódó kipörgésgátló (ASR) nem megfelelõ tapadású útfelületen megakadályozza a kerekek kipörgését.

ALACSONY GUMIABRONCSNYOMÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER
A keréknyomás-érzékelő rendszer külön-külön méri a négy gumiabroncs nyomását. Abban az esetben, ha valamelyik abroncs nyomása a megadott érték alá csökken, a rendszer a középső kijelzőn megjelenő jelzéssel és ezzel egy időben hangjelzéssel is figyelmezteti a vezetőt.
Gyermek az autóban

+ KÖRNYEZETVÉDELEM

HDI TECHNOLÓGIA

A HDi motorok kategóriájuk referenciái. 20 %-kal kevesebbet fogyasztanak és kisebb a CO2-kibocsátásuk is, mint dízel társaiké, így jobban védik környezetünket. A HDi motorok közös nyomócsöves befecskendezésűek (Common rail). A magas nyomásnak és a közvetlen befecskendezésnek köszönhetően a motorban tökéletesebb az égés, így a rendszer csökkenti a fogyasztást és teljesítmény növekedést eredményez.
 

RÉSZECSKESZŰRŐ

Az új generációs részecskeszûrõ (FAP) fontos része a károsanyag-kibocsátás csökkentésére irányuló stratégiának, hiszen porózus szerkezete felfogja a rajta áthaladó kipufogógázok szénrészecskéit. A HDi motorok amúgy is mérsékeltebb károsanyag kibocsátása a részecskeszûrõvel a mérhető szintig csökken, így megfelel az Európai Únió által a jövőben megszabott környezetvédelmi normáknak is.
berlingo-biztonsag.jpg
berlingo-teljesitmeny.jpg

Letöltések - Berlingo

arlista     muszaki-adatok          szinek-es-karpitok         prospektus         tartozek-katalogus

Citroën Berlingo Multispace Galéria

Friss hírek

Kapcsolat

Citroën Őrmező
Cím:
1112 Budapest, Vizsla utca 2-4.

Telefon:
06-1-309-0920

Fax:
06-1-309-0939

Facebook

Google Plus

Járműveink

Új, készleten lévő és használt járműveink megtalálhatóak a hasznaltautok.hu oldalon.

hasznaltautok.hu

Autó-Triplex Kft.

Cégünk a CarNet Csoport tagja.

carnet-group        

Minden jog fenntartva! © 2011 - 2018 Autó Triplex Kft. - Citroën Őrmező Készítette: Kovács Gergely