• TELEFON: 06-1-309-0920
  • NYITVA TARTÁS: H-P: 8:00-18:00, SZ-V: 9:00-13:00 (szerviz zárva)

triplex-rent

Citroën C-Zero - Induló ár: 8 469 630 Ft

Citroen-c-zero.jpg

100%-ban elektromos


Viszlát, benzinkút! A Citroën C-ZERO 49 kW (67 LE) teljesítményű elektromos motorját egy 16 kWh kapacitású lítium-ion akkumulátor hajtja. Az akkumulátor teljesítménye nemcsak a motor, de a légkondicionáló és a fűtés működtetéséhez is elegendő.

A feltöltés történhet sima 220 voltos (16 amperes) háztartási elektromos hálózaton (azaz akár az otthoni konnektoron) keresztül, így 6 órát vesz igénybe. A speciális gyorstöltővel - amely 125 amperes egyenárammal működik - mindössze 30 perc alatt 80%-os töltöttség érhető el.

Az akkumulátor a padló alatt, az alvázon helyezkedik el, így egyrészt az autó súlypontja alacsonyabbra került, másrészt ütközésnél hatékonyabb az akkumulátor és az utastér védelme is.

Menet közben is 0 gramm CO2!

 

+ DIZÁJN

KÖNNYED VONALVEZETÉS

A C-Zero nem csupán egy 100%-ban elektromos gépkocsi, hanem teljesértékű, stílusos városi kisautó. Elölről szemlélve a nagy méretű szélvédő rövid motorháztetőben folytatódik, amely határozottan ível tovább a hűtőrács felé. A szemtelen tekintetű fényszórók adják személyisége alapvonásait.

Stílusos, lekerekített, gömbölyded formák, enyhén "buborékszerű" tetővonal, az autó méretéhez képest óriási üvegfelületek - a C-Zero bizony mer különbözni.

A fürge, mozgékony kisautóval nagyon egyszerű a városi közlekedés, újra felfedezhetjük vele a vezetés örömét. A C-Zero formatervezésében és technológiájában egyaránt új utat mutat.
citroen-c-zero-design-1.jpg

+ BELSŐ TÉR

EDDIG MÉG SOHA NEM TAPASZTALT VEZETÉSI ÉLMÉNY

A Citroën C-ZERO a mindennapok autója, barátságos és kényelmes belső térrel. A műszerfal figyelemfelkeltő, könnyen leolvashatók rajta a sebességgel és az akkumulátor töltöttségi szintjével kapcsolatos adatok, illetve a fedélzeti számítógép által közölt minden egyéb információ, többek között az is, hogy a pillanatnyi vezetési stílusunkkal éppen fogyasztjuk vagy termeljük az elektromos energiát.

A letisztult vonalú, maximálisan praktikus és ergonómikus műszerfalon kapnak helyet a szellőzőnyílások, az audiorendszer és a klímaberendezés vezérlőgombjai.

Ha helyet foglalunk az autóban, mindjárt feltűnik, hogy az elektromos motor nem megy az utastérben rendelkezésre álló tér rovására. A C-Zeróban - apró mérete dacára - négy felnőtt kényelmesen utazhat, az ajtókban mindenki elhelyezheti kisebb személyes tárgyait, a nagyobbakhoz pedig 166 literes csomagtér áll rendelkezésre.
citroen-c-zero-belso-ter-1.jpg

+ TELJESÍTMÉNY & BIZTONSÁG

TELJESÉRTÉKŰ SZEMÉLYGÉPKOCSI VÁROSI ÉS ORSZÁGÚTI HASZNÁLATRA

A C-Zero maximális sebessége 130 km/h, egyszeri töltéssel pedig kb. 130 km-t tud megtenni - ez tökéletesen elegendő a mindennapos használatra. Hogy hogyan kell vezetni? Nagyon egyszerűen: van benne egy "gázpedál" és egy fékpedál, semmi több. A hagyományos autókhoz hasonlóan kulccsal indul, de természetesen motorhangra nem kell várni, a motor beindulását sípoló hang jelzi.

A tölthető akkumulátoron kívül a C-Zerónak van még egy energiaforrása: ő maga. Fékezéskor a motor generátorként viselkedik, és a lassuló autó mozgási energiáját elektromos energiává alakítja, amelyet a rendszer az akkumulátor töltésére használ fel. A műszerfal kijelzőjén folyamatosan leolvasható, hogy az adott pillanatban éppen hogyan fogyasztja vagy éppne termeli az energiát az autó, így a vezető az akkumulátor töltése szempontjából optimálisan tudja megválasztani a vezetési stílust.

Még egy jó hír: a C-Zerót nemcsak vezetni gyerekjáték, hanem parkolni is - abból a szempontból mindenképpen, hogy az európai városok nagy részében ingyenesen használhatja a parkolókat.

MINDEN UTAS OPTIMÁLIS BIZTONSÁGBAN UTAZIK
A Citroën C-Zeróban minden utazás biztonságban, nyugalomban és könnyedén zajlik. A magas színvonalú passzív biztonságról hat légzsák (egy-egy pár első, oldalsó és függyönylégzsák) gondoskodik.

Az elektromos modellben ESP segíti a stabil úttartást, ABS garantálja a blokkolásmentes fékezést, és AFU növeli a fékerőt, ha a vezető kénytelen hirtelen erősen a fékpedálra lépni.
citroen-c-zero-teljesitmeny.jpg
citroen-c-zero-teljesitmeny-2.jpg

Letöltések - C-Zero

arlista     muszaki-adatok          szinek-es-karpitok           prospektus            tartozek-katalogus

Citroën C-Zero Galéria

Friss hírek

Kapcsolat

Citroën Őrmező
Cím:
1112 Budapest, Vizsla utca 2-4.

Telefon:
06-1-309-0920

Fax:
06-1-309-0939

Facebook

Google Plus

Járműveink

Új, készleten lévő és használt járműveink megtalálhatóak a hasznaltautok.hu oldalon.

hasznaltautok.hu

Autó-Triplex Kft.

Cégünk a CarNet Csoport tagja.

carnet-group        

Minden jog fenntartva! © 2011 - 2018 Autó Triplex Kft. - Citroën Őrmező Készítette: Kovács Gergely