• TELEFON: 06-1-309-0920
 • NYITVA TARTÁS: H-P: 8:00-18:00, SZ-V: 9:00-13:00 (szerviz zárva)

triplex-rent

DS 3 - Induló ár: 4 395 000 Ft

ds3-1.png

Még ellenállhatatlanabb

DS3 luxus-kisautó az új C3 padlólemezére épül, és alig változott a Genfi Autószalon óta, ahol a tanulmányautóként mutatták be. A legjelentősebb változtatás, hogy a franciák elhagyták a tanulmány hatalmas hátsó kipufogóját, és helyére két kisebb került. A 3,95 méter hosszú, 1,71 méter széles és 1,46 méter magas autó látványos hátsó ablakkal rendelkezik, amely a C oszlop helyét is elfoglalva körülöleli az autó hátulját, de a cápauszonyra emlékeztető B oszlop is egyedi megoldás. Méreteiben és csomagterében is (285 literes) nagyjából megegyezik a Ford Fiestával a DS3, és abban is hasonlóak, hogy a franciák nagy figyelmet fordítottak a tömeg csökkentésére.

 

Vonzó lehet a vásárlóknak, hogy teteje, visszapillantó tükrei, a felnik, a felnik közepe és a műszerfalának egyes részei is különféle színekben rendelhetők, így szinte teljesen személyre szabhatók lesznek a modellek. Belül prémium autóhoz méltó anyagokat használtak fel a gyár szerint, sok a krómdísz, és a formák is jól sikerültek.

MUTASD MEG, KI VAGY!

 

+ DIZÁJN


Még ellenállhatatlanabb

A DS 3 a legmodernebb fényszórókat kapja ezentúl: a LED-es és a xenon fényforrások mellett a futófényszerűen felvillanó irányjelzők valóban rabul ejtik a tekintetet.*

*A Xenon Full LED fényszórók felszereltségi szinttől függően szériatartozékként vagy rendelhető extraként érhetők el.

Hipermodern tekintet

Az új fényszórók funkcionálisan kiemelkedőt nyújtanak, városi és országúti viszonyok között egyaránt. 3 LED- és egy xenon modul alkotja az egységet, amely erős, széles, homogén fényével kitűnő látási viszonyokat hoz létre, és éjszaka is kellemes vezetést biztosít.

A tekintet vonzerejét a futófényezrű irányjelző hangsúlyozza, melyet a márka legújabb tanulmányautóiról mintáztak. Az autó egyedi világítását a 3D hatású LED-es fényszórók egészítik ki.

Utánozhatatlan stílus

A DS 3 magával ragadó személyisége a divat világából táplálkozik. Kéttónusú karosszériáját, jellegzetes cápauszonyszerű B-oszloppal kiegészülve az új hipermodern fényszórókkal igazán egyedivé teszik.
ds3-design-1.jpg
ds3-design-3.jpg

+ TETŐ

A DS 3 négy tetőszínnel rendelhető: Moondust szürke, Infini kék, Opál fehér és Onyx fekete.

Aki még ennél is többre vágyik, egyedi matricákkal teheti még különlegesebbé választott modelljét.
ds3-teto-1.jpg
ds3-teto-2.jpg

+ BELSŐ TÉR

Prémium beltér
A DS 3 Xenon full LED belsejét a króm és bőr anyagok emelik ki. A DS 3 belterének tervezésénél az egység és a egyediség volt a cél. Az alumínium pedálokon csúszásgátló elemek találhatóak, míg a váltót a króm és bőr anyagok teszik kellemes tapintásúvá. Az automata klíma kezelőszervezeit szintén króm veszi körül a műszerfalon.

Nem csak stílusos, de a hétköznapokban praktikus is az öt teljesértékű üléssel és kategóriájának egyik legtágasabb csomagterével. A 285 literes csomagtér mellett az 1/3-2/3 arányban ledönthető ülések emelik a modell praktikusságát. Az utastér is számos rakodóhelyet rejt még a 13 literes kesztyűtartón kívül.

Belső dekorelemek
A személyre szabhatóság természetesen nem áll meg a külsőnél, választható többek között:
 •     A tető matricáival megegyező szőnyeg garnitúra,
 •     10 különböző színben választható műszerfalbetét,
 •     5 különböző színben választható sebességváltó gomb,
 •     új belső lézergravírozott díszités a műszerflabetéten, amitől valóban a párizsi luxus hatja át az autót: So Irrésistible.
Az ülések se maradhatnak ki: 10 féle kárpit rendelhető, melyből 3 bőr (Claudia bőr több színben, Crescendo Bracelet).
ds3-belso-ter-1.jpg
ds3-belso-ter-2.jpg

+ VEZETÉSI ÉLMÉNY

Active City Brake
Az Active City Brake nevű berendezés az alacsony sebességnél bekövetkező ütközéseket segít elkerülni. A szélvédő felső részén található lézeres detektor az előttünk álló, vagy velünk egy irányban lassan haladó járművet érzékeli, és 30 km/h sebesség alatt automatikusan működésbe hozza az autó fékeit.

Hang
A motohang és a vibrálás kiszűrése már a motortérben megtörténik, így önnek nem okozhat semmi kellemetlenséget utazás közben.

Illatosító
A beépített illatosító biztosítja, hogy a beltérben az önnek megfelelő erősségű legyen a kívánt illat, melyet egyszerűen szabályozhat.
 
Hifi rendszer
A DS 3 Cabrio különleges akusztikai tulajdonságokkal bíró hifi rendszerrel bír. A rendszer egy harmadik, a műszerfalnál elhelyezett hangforrásból és egy, a csomagtartóban található mélynyomóból is áll.

eMyWay navigációs rendszer
A  DS 3 Cabrio beépített eMyWay navigációs rendszerrel segít önnek elérnie úti céljait, melyet a 7'' nagy felbontású színes kijelzőn követhet.

Bluetooth® kihangosító
A Bluetooth® kihangosító és USB-csatlakozó segítségével saját zenéit hallgathatja közvetlenül, különböző forrásokról (pl. okostelefon, MP3 lejátszó). A kijelzőn minden információt megtalál.
ds3-vezetesi-elmeny-1.jpg
ds3-vezetesi-elmeny-2.jpg
ds3-vezetesi-elmeny-3.jpg

+ TELJESÍTMÉNY

Mind a benzines, mind a dízel változatoknál új motorokkal bővült a paletta: a PureTech és a BlueHDi motorok keimelkedő vezetési élményt nyújtanak. A DS 3 gyorsan reagál a manőverekre, kiemelkedő oldaltartású üléseivel azonban ön mindig kényelemben lehet. A dinamikus vezetési élményhez a sportos kormány is hozzájárul.

PureTech technológia
A benzines kínálatban természetesen marad a nagyon kedvelt, 207 lóerős Racing és a THP 155 változat; melléjük érkezik a PureTech család új tagja, az e-VTi 82 ETG, amely szintén az Euro6 szabvány szerint készült, ennek megfelelően igen takarékos (4,1 l/100 km) és környezetkímélő (95 g/km CO2-kibocsátás). A motorhoz tartozó 5 fokozatú, elektronikusan vezérelt ETG váltó kúszófunkcióval és optimalizált beállításokkal járul hozzá a zökkenőmentes elinduláshoz.
ds3-teljesitmeny-2.jpg
BlueHDi technológia
A dízel kínálat újdonsága a vadonatúj, remek teljesítmény mellett is Környezetkímélőbb üzemű BlueHDi 120 és BlueHDi 100 (országtól függően). E változatokban a részecskeszűrő elé épített SCR (Selective Catalytic Reduction) modul akár 90%-kal csökkenti a nitrogén-oxid-kibocsátást, és a CO2-kibocsátás mérsékléséhez is hozzájárul. Így az új DS 3 a szegmens legtisztább dízelmotorjait kínálja, hiszen a BlueHDi 100 kibocsátása 79 g/km, míg a BlueHDI 120-é 94 g/km. A motorok fogyasztása is alacsony: 3,0 l/100 km a BlueHDi 100, illetve 3,6 l/100 km a BlueHDi 120 esetében.

Sebességváltás-jelző
A környezet kímélésenek érdekében a sebességváltás-jelző elemzi a vezetési stílust és figyelmeztet, mikor célszerű magasabb sebességi fokozatba kapcsolni.

Súly
A DS 3 környezetre gyakorolt hatása kiemelkedő a kategóriájában. Az új generációs motorok mellett a csökkentett súly és az aerodinamikus felépítés is a károsanyag-kibocsátás csökkentése érdekében lettek összehangolva, ami ráadásul az ön pénztárcájank is kedvez.

+ BIZTONSÁG

DS3, biztonság kompromisszumok nélkül

Karosszéria
Ütközés esetén a DS 3 utasai biztonságban vannak. A karosszéria tervezése során az egyik fő szempont az utasok maximális védelme volt, ennek érdekében lettek kialakítva a gyűrődő zónák is.

Légzsákok
6 légzsák gondoskodik az utasok védelméről :
 •     két első,
 •     két oldalsó,
 •     két függönylégzsák.

Fékrendszer
A DS 3 biztonsági berendezései :
 •     blokkolásgátló rendszer
 •     elektronikus fékerőelosztó + ABS
 •     vészfékasszisztens      
ESP
Az Elektronikus menetstabliziáló rendszer feladata , hogy – egyszerre hatva a motor   fordulatszámára és az egyes kerekekre jutó fékerő elosztására – a fizikai lehetőségeken belül, gondoskodjon a gépkocsi iránytartásáról.
ds3-biztonsag-2.jpg

+ FREE DRIVE SZOLGÁLTATÁS

A Citroën FREEDRIVE a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelő újfajta szolgáltatásokat kínál. A tökéletes nyugalom garanciája, hiszen valamennyi karbantartási és kényelmi szolgáltatást magában foglalja, többek között teljes körű (külső és belső) gépjárműtisztítást.

Baleset esetén bizton számíthat assistance segélyszolgálatunk segítségére, ill. adott esetben az utazás folytatását lehetővé tévő valamilyen megoldásra (szervizbérautó, elszállásolás, vonat- vagy repülőjegy stb.).

A DS 3-on végzett időszakos karbantartások idejére márkaszervizben dolgozó munkatársaink automatikusan bérautót bocsátanak a rendelkezésére.

Letöltések - DS3

arlista     muszaki-adatok     szinek-es-karpitok     prospektus               tartozek

Friss hírek

Kapcsolat

Citroën Őrmező
Cím:
1112 Budapest, Vizsla utca 2-4.

Telefon:
06-1-309-0920

Fax:
06-1-309-0939

Facebook

Google Plus

Járműveink

Új, készleten lévő és használt járműveink megtalálhatóak a hasznaltautok.hu oldalon.

hasznaltautok.hu

Autó-Triplex Kft.

Cégünk a CarNet Csoport tagja.

carnet-group        

Minden jog fenntartva! © 2011 - 2018 Autó Triplex Kft. - Citroën Őrmező Készítette: Kovács Gergely