• TELEFON: 06-1-309-0920
  • NYITVA TARTÁS: H-P: 8:00-18:00, SZ: 9:00-13:00 (szerviz zárva)

triplex-rent

ÚJ CITROËN C5 AIRCROSS SUV

uj-citroen-c5-aircross

EGYEDÜLÁLLÓ EGYÉNISÉGGEL FELRUHÁZOTT, EXTRAKÉNYELMES ÉS REMEKÜL ALAKÍTHATÓ SUV


A CITROËN bemutatja az új C5 Aircross SUV-ot, amely megjelenésében 100 százalékig SUV, erőtől duzzadó és védelmet sugárzó külsejének, valamint megemelt hasmagasságának köszönhetően. Emellett 100 százalékig Citroën is, ami összetéveszthetetlen egyéniségében, jellegzetesen megrajzolt elemeiben és az egyéni kialakítás számos lehetőségében nyilvánul meg. Az új C5 Aircoss SUV a szegmens legkényelmesebb és legjobban alakítható modellje, amely csomagterének mérete tekintetében is kategóriavezető (580-től 720 literig, az ülések előre- vagy hátratolt pozíciójától függően). A Citroën Advanced Comfort program részeseként kimagasló újításokat hordoz: progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztések, Advanced Comfort ülések, és három hátsó, különálló ülés, amely csúsztatható, állítható és süllyeszthető. A húsz vezetést segítő rendszerrel és számos kapcsolódási funkcióval felszerelt szabadidő-autó már a következő SUV generáció előfutára.


AZ ÚJ CITROËN C5 AIRCROSS SUV DÖNTŐS A « 2019-ES ÉV AUTÓJA » VÁLASZTÁSON

Az Év Autója (Car of the Year) választás zsűrije megnevezte a döntőbe jutott 7 modellt. Az új Citroën C5 Aircross SUV-nak sikerült bejutnia a nagy prezstízsű szavazás döntőjébe. A 2019-es Év Autója díj győztesét a jövő év márciusában, a Genfi Autószalon keretében hirdetik ki.TEKINTSE MEG A VIDEÓT

citroen-c5-aircross-design

DESIGN

Kifejező és merész egyéniség
 
A 4,50 m hosszú, erőtől duzzadó karosszéria dinamizmust sugároz, a legkisebb agresszió nélkül. A széles és impozáns orr-rész, a magas motorházfedél, az erőteljes grafikai elemekkel, így a színes betéttel ellátott Airbump® elemekkel tarkított lendületes vonalak, a 720 mm átmérőjű, nagyméretű kerekek, a 230 mm-es hasmagasság, a karosszéria alján és a kerékjáratokban futó védőívek és a letisztult vonalú, kettős árnyalatú tetőrudak jóvoltából az új C5 Aircross SUV üdítő színfoltként érkezik a szegmensbe. Ékessége a hatalmas nyitható panoráma üvegtető. A tető lebegő hatást kelt a szinte egybefüggő, 360 fokban körbefutó üvegfelületeknek köszönhetően. Az autó oldalain "C" betűt formázó, krómozott betét fut végig, amely fokozza azt az érzetet, hogy az autó utasait tágas tér fogadja. A zömök, széles és függőleges hátsó rész tágas belső teret és csomagtartót sejtet (580-tól 720 l-ig). Az autó mindkét odalán a síkból kiemelkedő hátsó fényszórókban a LED-es lámpák négy térhatású téglalapot formáznak.

VÉDELMEZŐ ÉS KÉNYEZTETŐ UTASTÉRAz új C5 Aircross SUV utastere tágas és impozáns. Nagyvonalú és szellős formák alkotják, a praktikusság szempontjait szem előtt tartva. A robusztus, vízszintes elrendezésű műszerfal teljes hosszában dizájnbetét húzódik.

A vezetőoldalon a műszerkijelzőt egy konfigurálható, 12,3 colos digitális képernyő alkotja, amely a vezető látóterébe helyezi a kiválasztott vezetési információkat.

A széles és magas középkonzol, a magasított helyzetű, körülölelő ülések, a színek és az anyagok tovább fokozzák a védelmezés és az igényesség érzetét, melyet a beltér áraszt.
citroen-c5-aircross-utaster

HARMINCFÉLE SZÍNKOMBINÁCIÓ, ÖTFÉLE KÁRPITSZÍN


Az új C5 Aircross SUV gazdag testreszabási lehetőségeket kínál. A hét külső színből (Hófehér, Perla Nera fekete, Platinaszürke, Artense szürke, Volcano piros, Tijuca kék, Gyöngyházfehér) és a három színcsomagból (Pack Color: ezüst, fehér és piros) választva harmincféle kombinációból rendelhetünk. Bármelyik karosszériaszínt párosíthatjuk Perla Nera tetővel.

A testreszabás az utastérben is folytatódik, ahol ötféle hangulat közül választhatjuk ki az ízlésünknek leginkább megfelelőt. A szériaváltozat, a Wild Grey, a Metropolitan Beige a Metropolitan Grey és a Hype Brown egyaránt a világosságot, a meleg, barátságos hangulatot és a kifinomultság ötvözi.

KÉNYELEM

Progresszív hidraulikus ütközőelemekkel
ellátott felfüggesztés

citroen-c5-aircross-progressziv-felfuggesztes
Az új C5 Aircross SUV progresszív hidraulikus ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztéssel készül. Ezt az újítást az úttartás terén hosszú évek alatt felhalmozott szaktudására építve fejlesztette ki a Citroën. A márka mérnökei az autósportban szerzett tapasztalatokból kiindulva alkották meg a technikát, amely jelentősen tompítja az útegyenetlenségeket, anélkül, hogy a futómű pattogóssá válna. Ez nagyobb kilengési szabadságot enged a karosszériának, és olyan érzetet kelt, mintha egy repülő szőnyegen átlibbennénk az úthibák felett.

Advanced Comfort ülések

citroen-c5-aircross-advanced-comfort-ulesek
Az C5 Aircross SUV széles és hívogató ülései olyan benyomást keltenek, mintha fotelben vagy mozgó szalonban utaznánk. A 15 mm vastag habréteg egyszerre biztosít puhaságot és tartást. Az első ülések magas sűrűségű, keményebb réteget kapnak, ezzel elkerülve a zsibbadás érzését a hosszú utazások alatt. Az ülések magasságban, a fejtámlák függőlegesen, előre és hátra állíthatók. Mindkét első üléshez többpontos masszázsfunkció is tartozik.

A legsokoldalúbban alakítható
SUV a szegmensben

citroen-c5-aircross-sokoldalu-varialhatosag
A három különálló, csúsztatható és lehajtható hátsó ülésnek köszönhetően az új C5 Aircross SUV a kategória legváltozatosabban variálható modellje. Az ülések egyforma szélesek, hosszanti irányban állíthatók, ami számos lehetőséget kínál az utas- és a csomagtér alakítására. Az ötféle dőlésszöggel ellátott ülések a padlóba süllyeszthetők, ekkor a kétszintű csomagtérnek köszönhetően teljesen sík padlót alakíthatunk ki a csomagtérrel egy szintben. Az új C5 Aircross SUV számos rakodóhelyet kínál, köztük a kartámaszba rejtett, nagyméretű, hűtött tárolót.

20 VEZETÉST SEGÍTŐ RENDSZER

A jobb menetbiztonságért
citroen-c5-aircross-menetbiztonsag
Ezek a rendszerek az első lépést jelentik az autonóm vezetés felé: Active Safety Brake, ütközés utáni Safety Brake, aktív holttérfigyelő rendszer, akaratlan sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, adaptív sebességtartó automatika Stop&Go funkcióval, ütközésveszélyre figyelmeztető jelzés, pihenőidő esedékességének jelzése, a vezetői éberség figyelése, a sebességjelző táblák széleskörű felismerése, Highway Driver Assist, automatikus fényszóró vezérlés. 
A nagyobb kényelemért
uj-citroen-c5-aircross-nagyobb-kenyelem
Az új C5 Aircross SUV az utazás kényelmét szolgáló rendszereket is széleskörűen alkalmazza: kulcs nélküli beszállás és indítás, elektromos rögzítőfék, Park Assist, tolatókamera Top Rear Vision funkcióval, 360 fokos kamerarendszer.
A könnyebb vezetésért a mindennapokban
citroen-c5-aircross-vezetest-segito-rendszer
Ezek a funkciók bármilyen körülmények között megkönnyítik a vezetést: Grip Control lejtmenet-szabályozóval (továbbfejlesztett kipörgésgátló, amely a terepviszonyoktól függően szabályozza az első kerekek hajtását), elindulási segédlet lejtőn, kanyarkövető fényszóró, vontatmánystabilizáló.
citroen-c5-aircross-szamos-kapcsolodasi-funkcio

SZÁMOS KAPCSOLÓDÁSI FUNKCIÓ

Folyamatos kapcsolat a digitális világ és az autó között

Az új C5 Aircross SUV intuitív módon használható, csúcstechnikás rendszereket bocsát utasai rendelkezésére, hogy biztosítsa a folyamatos kapcsolatot digitális világuk és az autó között: 8 colos érintőképernyős tablet kapacitív kijelzővel, amelyen keresztül beléphetünk a jármű beállításaihoz, a multimédia rendszerhez, a telefon funkcióihoz, a klímaberendezés beállításaihoz, a navigációhoz

Ezen kívül a következő funkciókat kínálja: Mirror Screen, Citroën Connect Nav, okostelefon vezeték nélküli feltöltése, ConnectedCAM Citroën™.

NAGYTELJESITMÉNYŰ ÉS HATÉKONY MOTOROK

Az új C5 Aircross SUV nagyteljesítményű és hatékony Euro 6.2 motorjai hatfokozatú BVM6 manuális, vagy nyolcfokozatú EAT8 automata váltóval készülnek. A kínálatot a következő változatok alkotják:

2 benzinmotor: 130 lóerős PureTech S&S hatfokozatú manuális váltóval; 180 lóerős PureTech S&S, nyolcfokozatú EAT8 automata váltóval

3 dízelmotor: 130 lóerős BlueHDi S&S, hatfokozatú manuális váltóval; 130 lóerős BlueHDi S&S, nyolcfokozatú EAT8 automata váltóval; 180 lóerős BlueHDi S&S, nyolcfokozatú EAT8 automata váltóval.

A palettában szerepel a legújabb generációs, nyolcfokozatú EAT8 ("Efficient Automatic Transmission") automata váltó, amely a Shift and Park by wire vezérlés jóvoltából még hatékonyabb és kényelmesebb vezetést eredményez:

A két plusz fokozatnak köszönhetően akár 7 százalékkal csökken az üzemanyag-fogyasztás a hatfokozatú manuális változatéhoz képest;

A két újabb fokozatnak köszönhetően kisebb a váltások közötti fordulatszámugrás, ami javítja a vezetési élményt.

Friss hírek

Kapcsolat

Citroën Őrmező
Cím:
1112 Budapest, Vizsla utca 2-4.

Telefon:
06-1-309-0920

Fax:
06-1-309-0939

Facebook

Google Plus

Járműveink

Új, készleten lévő és használt járműveink megtalálhatóak a hasznaltautok.hu oldalon.

hasznaltautok.hu

Autó-Triplex Kft.

Cégünk a CarNet Csoport tagja.

carnet-group        

Minden jog fenntartva! © 2011 - 2019 Autó Triplex Kft. - Citroën Őrmező Készítette: Kovács Gergely