• TELEFON: 06-1-309-0920
  • NYITVA TARTÁS: H-P: 8:00-18:00, SZ: 9:00-13:00 (szerviz zárva)

triplex-rent

ÚJ Citroën C3 - Megérkezett!

*Jelen ajánlat 2016. december 1-től 2017. január 31-ig vagy visszavonásig, új Citroën C3  PureTech 68 Live modellek esetén leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A bruttó 2 990 000 Ft-os indulóár az új Citroën C3  PureTech 68 Live változatára vonatkozik, melyhez a Citroën ConnectedCAMTM beépített kamera és a 36 színkombináció nem elérhető opciók. Az indulóár a regisztrációs adóval növelt, maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett listaárat jelöli és gyártásból történő megrendelésekre érvényes. A feltüntetett indulóáras akció más kedvezménnyel nem összevonható. A C3  PureTech 68 Live változat vegyes fogyasztása 4,7 l/100km, CO2-kibocsátása 109 g/km.

A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez, illetve keresse fel a www.citroen.hu honlapot. Az új Citroën C3  döntős a 2017-es Év Autója választáson (Car of the Year 2017), további információért keresse fel a www.caroftheyear.org oldalt.

DESIGN

citroen-c3-design
Szerelem első pillantásra! A magas kialakítású, karizmatikus orr-rész és az erősen ívelt oldalvonalak erőteljes és energikus megjelenést kölcsönöznek az autónak. A letisztult formák, a jellegzetes grafikai elemek és a színek összjátéka korszerű, trendi autót eredményezett. Helyezkedjen el kényelmesen és figyelje az új idők szavát!

MÉRETEK : MINDENHOL ELFÉR !Az új C3  hosszúsága alig 4 méter, így a városi forgatagban sem jelenthet gondot a parkolás és a manőverezés.

 

  • Hosszúság : 3,99 m
  • Szélesség : 1,74 m  
  • Magasság : 1,47 m
  • Tengelytáv : 2,54 m
  • Csomagtartó mérete : 300 l
citroen-c3-meretek

EGYEDI FÉNYEK

citroen-c3-egyedi-fenyek
A két szinten elhelyezett jellegzetes Citroën világítótestek kiemelik az autó „tekintetét”, és ráirányítják a figyelmet a magas motorháztetőre. A márkaemblémából kiinduló dupla krómcsík a gépjármű teljes szélességében egészen a LED-es nappali menetjelző lámpákig húzódik. A ködfényszórókat üde színfoltként színes betétek keretezik (változattól függően).

LEBEGŐ TETŐ

citroen-c3-lebego-teto
Az új C3 egyik legegyedibb jellemzője az ún. lebegő tető. Ez a különleges elem, melyet a fekete szélvédőkeret tart, még dinamikusabbá téve az autó sziluettjét, három színben rendelhető (Feel és Shine felszereltség esetén). Az oldalablakok alsó pereme a megemelt motorháztető vonalát követi. Ez a formai egyensúly higgadtságot és nyugodt derűt kölcsönöz az autónak.
citroen-c3-air-bump
AIRBUMP® : ÉR A
LEPATTANÓ!

A C4 Cactusból már jól ismert Airbump® betétek sajátos grafikai elemként nemcsak a karosszéria védelmét szolgálják, de a gépjármű stílusát is karakteresebbé teszik.

A karcolásbiztos felület alatt rejlő légbuborékok ütéstompító hatással rendelkeznek. A hőre lágyuló poliuretánból (TPU) készült védőelemek ellenállnak a nap, a víz, az elöregedés vagy a karcolások jelentette mindennapi megpróbáltatásoknak.

Az Airbump® védőelemek 6 levegőkapszulából állnak, és az ajtók – különösen városban sérülékeny – alsó részét védik. Az Airbump® elemeket a tető színétől függően függően fehér, vagy piros keretezés díszíti.

INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

citroen-c3-intelligens-technologia
Az új Citroën C3 újító designja mellett technológiai fejlesztéseiben is élen jár.

Az új C3-on világelsőként kerül bevezetésre például az interaktív Citroën ConnectedCAM™ rendszer
Emellett számos, a kényelmet szolgáló, vezetést segítő rendszert is kínál a modell.

A teljesség igénye nélkül:  Connect NAV navigációs rendszer, tolatókamera, holttérfigyelő rendszer, visszagurulás-gátló.

RÖGZÍTSE VEZETÉSI ÉLMÉNYEIT

vezetesi-elmeny
Lélegzetelállító panoráma, különleges helyek, barangolás a városban: filmezze le élményeit az új C3 Citroën ConnectedCAMTM-jével*.


Ez az autó fedélzetén elhelyezett rendszer lefilmezi, amit az autón kívül lát.


Rögzítse vezetési élményeit egyetlen kattintással minden nap, és ossza meg a közösségi hálózaton: ami a szélvédő előtt történik, rögzítve lesz, így egy esetleges baleset esetén a felvétel akár még hasznos is lehet.


VÉGTELEN SZÍNKOMBINÁCIÓ

Az új CITROËN C3 széles színválasztéka mindenkit lenyűgöz: Mandulazöld, Hófehér, Kobaltkék, Shark szürke, Alumíniumszürke, Rubintvörös, Perla Nera fekete, Power narancs vagy Homokszín...


Ez a 9 külső szín 3-féle tetőszínnel kombinálható (Onyx fekete, Rally piros, Opálfehér) - válassza ki az ízlésének megfelelőt a lehetséges 36 kombinációból!


Melyik az ön C3 modellje?
citroen-c3-szinkombinacio

TÁROLÓHELYEK & CSOMAGTARTÓ

Az új C3 fedélzetén egyszerű az élet. A tárolóhelyek kialakítása a lehető legpraktikusabb, ugyanakkor a belső harmónia sem szenved csorbát. Az ötletesen elhelyezett középső rakodóhelynek köszönhetően maximális hely áll rendelkezésre az első sorban, a kesztyűtartónál pedig nincs nagyobb a kategóriában (6,25 l).

Az első ajtókban hatalmas ajtózsebek találhatók. Belső felületük világos színe praktikus módon elüt a bennük elhelyezett tárgyakétól, így gyerekjáték megtalálni őket. Az új C3 a csomagok tekintetében sem ismer kompromisszumot: közel 300 literes csomagterében bőven jut hely mindennek.
citroen-c3-tarolo-helyek

BELSŐ KIALAKÍTÁS

citroen-c3-belso
A rendkívül kényelmes ülések, az utasteret fénnyel elárasztó panoráma üvegtető, a tekintélyes méretű tárolóhelyek és a hívogató, tágas terek az első pillanattól kellemes érzéssel töltik el az embert. A pozitív benyomást tovább erősíti a színek és anyagok összjátéka, mely a lakberendezés és az utazás világából merít ihletet.
Az utasteret szelíd, telt formák és letisztultság jellemzik, és a dominánsan vízszintes műszerfalnak köszönhetően a rendelkezésre álló tér is nagyobb. A harmónia érzését az ajtók, az ülések és a műszerfal egységes kiképzése is erősíti. A meleg hatású, világos textil minőségi megjelenést és kivételes vizuális egységet biztosít.
Az egységes dizájnnak köszönhetően az új C3 utasai igazi védőburokban érezhetik magukat, mely – akárcsak egy elegáns, ugyanakkor kényelmes ruha – az otthonosság érzetét nyújtja.

HATÁRTALAN VARIÁCIÓS LEHETŐSÉG

citroen-c3-vezetesi-elmeny
Az új C3 számtalan lehetőséget kínál, hogy modellje valóban tükrözze az ön egyedi stílusát.  Egyszínű vagy kétszínű? Airbump®? Letisztult vagy inkább vagány belső hangulat?

Válassza a számtalan variációs lehetőségből az egyéniségéhez legjobban illőt!
METROPOLITAN SZÜRKE HANGULAT
citroen-c3-metropolitan-hangulat
Ebben a belső hangulatban a letisztultság, az ülések és a műszerfal visszafogott árnyalatai, a világosság és tágasság érzete a meghatározó.
URBAN VÖRÖS HANGULAT
citroen-c3-urban-voros-hangulat
Ez a piros elemekkel játszó belső hangulat a belőle sugárzó energiával és életerővel hódít.
HYPE COLORADO HANGULAT
citroen-c3-hype-colorado-hangulat
Ez a szövet és Tep elemeket ötvöző belső hangulat modern eleganciájával nyűgözi le az őt választókat

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Az új C3 tervezői különösen nagy gondot fordítottak az ülőhelyekre. A széles, nagy ülések nemcsak rendkívül kényelmesek, REMEK támaszt nyújtanak a deréknak.

Kiemelt figyelmet kapott a futóműrendszer is, mely továbbfejlesztett lengéscsillapítót kapott. Az új kombináció kivételesen jól szűr, és a Citroën modelleknél megszokott módon kis kilengések esetén hagyja „lélegezni” a karosszériát.

PANORÁMATETŐ

citroen-c3-panoramateto
A panoráma üvegtetőnek köszönhetően az új Citroën C3 belső terét meghatározó kivételes fényviszonyok az utasoknak összehasonlíthatatlan térérzetet biztosítanak.

A fény erőssége bármikor szabályozható a tetőhöz tartozó árnyékolóval.


KÉNYELEM A BELSŐ TÉRBEN

citroen-c3-kenyelem
A belső dizájnt letisztult terek, teljes egyöntetűség, szelíd, telt formák jellemzik. A térérzékelést azonnal meghatározza a jellemzően vízszintes tagolás, azon belül is a jármű teljes szélességében húzódó, egy tömbből faragott műszerfal, melynek letisztultsága a többi forma egyszerűségét visszhangozza.

VEZETÉST SEGÍTŐ BERENDEZÉSEK A FOKOZOTT BIZTONSÁGÉRT

VISSZAGURULÁS-GÁTLÓ
citroen-c3-visszagurlas-gatlo
A rendszer a lejtős talajon történő indítást segíti. Emelkedőn a fékpedál felengedésekor megakadályozza a gépjármű nem kívánt elmozdulását, és 3%-osnál meredekebb lejtőn 2 másodpercre egy helyben rögzíti a gépjárművet.
HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER
citroen-c3-holtter-figyelo
A rendszer a visszapillantó tükrökben kigyulladó piktogrammal figyelmezteti a vezetőt a gépkocsi holtterében tartózkodó járművekre. A tolatóradarokhoz hasonlóan működő funkció jelentősen növeli a biztonságot, és különösen városi autópályákon hasznos.
CONNECT NAV RENDSZER
citroen-c3-navigacios-rendszer
A rendszerhez olyan internetalapú szolgáltatások kapcsolódnak, mint a TomTom Traffic, amely valós idejű forgalmi információkkal szolgál, helymeghatározást tesz lehetővé, tájékoztat a töltőállomások és a parkolók árairól, vagy a várható időjárásról.
TOLATÓKAMERA
citroen-c3-tolato-kamera
Hátramenetbe kapcsoláskor a gépkocsi mögötti terület képe megjelenik a központi képernyőn. Az esetleges akadályoktól függően különböző színű jelölések segítik a tájékozódást. A kamera által szolgáltatott kép megkönnyíti a parkolási manővereket.

Dízel BlueHDI & benzines PureTech motorok

Az új Citroën C3 motorkínálatában hatékony, benzines PureTech és takarékos BlueHDi motorok is megtalálhatóak.

A háromhengeres PureTech 82 (Stop & Start) benzinmotorhoz és a BlueHDi 75 (Stop & Start), ill. 100 (Stop & Start) dízelekhez kézi váltó rendelhető. A maximális vezetési élmény és kényelem érdekében nem sokkal a bevezetést követően az automata EAT6 váltó is megjelenik majd a kínálatban.

citroen-c3-motorok

Letöltések - C3

arlista       e-katalogus muszaki-adatok         szinek-es-karpitok        tartozek-katalogus

Citroën C3 Galéria

Friss hírek

Kapcsolat

Citroën Őrmező
Cím:
1112 Budapest, Vizsla utca 2-4.

Telefon:
06-1-309-0920

Fax:
06-1-309-0939

Facebook

Google Plus

Járműveink

Új, készleten lévő és használt járműveink megtalálhatóak a hasznaltautok.hu oldalon.

hasznaltautok.hu

Autó-Triplex Kft.

Cégünk a CarNet Csoport tagja.

carnet-group        

Minden jog fenntartva! © 2011 - 2019 Autó Triplex Kft. - Citroën Őrmező Készítette: Kovács Gergely