• TELEFON: 06-1-309-0920
  • NYITVA TARTÁS: H-P: 8:00-18:00, SZ-V: 9:00-13:00 (szerviz zárva)

triplex-rent

Citroën C4 Picasso 1,6 BlueHDi 100 S&S Euro 6 - használtautó beszámítással már 5.340.000 Ft-tól!*

*Az ajánlat a 2016. augusztus 1-től megkötött adásvételi szerződésekre érvényes, visszavonásig, használt autó beszámítása és új Citroën C4 Picasso 1.6 BlueHDi 100 S&S Collection változat vásárlása esetén. Az ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze.
A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a Citroën fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. Az akció részleteiről kérjük érdeklődjön márkakereskedésünkben!
A Citroën C4 Picasso 1.6 BlueHDi 100 S&S Collection  vegyes fogyasztása 3,8 l/100 km, CO2-kibocsátása 99 g/km.

Citroën C4 Picasso - Induló ár: 5 990 000 Ft

citroen-c4-picasso.jpg

AZ EGÉSZ VILÁG BELEFÉR

A kívül kompakt, belül tágas új C4 Picasso újraértelmezi a fedélzeti kényelem fogalmát. Már a külső dizájn is korszakváltást jelez: a karakteres orr-részt látványos ledes világítótestek teszik még hangsúlyosabbá, az innovatív 3D hatású ledes hátsó fényszórók pedig a jármű kifinomult jellegét erősítik. A motoros csomagtérfedél tekintélyes méretével erőt és energiát sugároz.

Az alkalmazott fedélzeti technológiáknak köszönhetően a Citroën C4 Picasso Technospace bővelkedik az online szolgáltatásokban, valamint a vezető és az utasok kényelmét és biztonságát szolgáló csúcstechnológiás megoldásokban.

Kívül kompakt, belül tágas.

 

+ DIZÁJN

Lépjen ön is új korszakba a Citroën C4 Picassóval!

Az expresszív orr-rész, a látványos fénydiódás első fényszórók és a 3D hatású hátsó LED-es lámpák, a magasan domborodó csomagtérajtó jóvoltából rendkívül energikus hátsó rész, a feszes vonalak - megannyi ígéret, hogy a Citroën C4 Picassóval ön egy egészen más dimenzióban utazhat!

A krómdíszítések kettős szerepet kaptak a Citroën C4 Picasso karosszériáján: egyrészt kihangsúlyozzák, karaketeressé teszik a stílust, másrészt fokozzák a modell külsejének eleganciáját. Az autó oldalán C betűt formázó elem fut végig, azt sugallva, hogy tágas belső tér fogadja a vezetőt és az utasokat.

A Citroën C4 Picasso karakteres megjelenését meghatározzák az új első világítótestek. A fényszórók felett kapott helyet a LED-es nappali fény, melynek krómdíszítése elegáns ívben egészen a karosszéria széléig hosszabbítja meg a hűtőrács vonalát. A fénysor rendkívül kifejező, modern és technikás tekintetet kölcsönöz az autónak.

Az új C4 Picasso megkapta az eddig jobbára csak tanulmányautókon látott 3D hatású LED-es hátsó lámpákat, amelyek futurista fényhatása és mélysége azonnal felismerhetővé teszi a modellt.

Az új Citroën C4 Picasso a 16-18 colos könnyűfém keréktárcsák széles választékát kínálja. Az egyedi rajzolatú felnik még jobban kiemelik a modell elegáns és dinamikus külsejét.
citroen-c4-picasso-design.jpg
citroen-c4-picasso-design-03.jpg

+ BELSŐ TÉR

LOFT STÍLUSBAN KIALAKÍTOTT ENTERIŐR

Az új citroën c4 picasso belsejében igazi “loft” hangulat uralkodik: a világos és tágas utastér otthonos érzetet kelt. Ezt az érzést tovább fokozzák a nemes anyagok és a masszázs funkcióval ellátott ülések.

Nem pusztán gondtalan utazást, hanem igazi kikapcsolódást ígér a Citroën C4 Picasso, melynek fedélzetén minden az utasok messzemenő kényelmét szolgálja.
A panoráma szélvédőn csak úgy árad be a fény, a volánnál ülve pedig a részletek igényes kidolgozása ejti ámulatba az embert.

Jó példa erre az elegáns kéttónusú műszerfal, vagy a tapintásra is nemes anyagok. A letisztult formavilágú belső térben akadálytalanul siklik a tekintet és szabadon szárnyal a gondolat.

A kényelmes enteriőrt az eddiginél is bőségesebb helykínálat jellemzi: a hosszabb tengelytávnak köszönhetően nagyobb lett a lábtér.

A kizárólag a Citroën C4 Picassón kínált Lounge csomag még ennél is többet nyújt: masszázs funkcióval rendelkező első üléseket és lábtartóval ellátott első utasülést, melyben kinyújtott lábbal élvezhetjük az utazást. Valamennyi ülés behajtható szélű Relax fejtámlákkal van felszerelve, melyek oldalról is stabilan tartják az utasok fejét.

Tér, fény, masszázsülések, Relax fejtámlák: a Citroën C4 Picasso újraértelmezi a fedélzeti kényelem fogalmát.

A 2 m²-es innovatív, nagy látószögű, hatalmas panoráma szélvédő a karcsú oszlopokkal határolt oldalablakokkal együtt egyedülálló oldalirányú kilátást és páratlan térélményt biztosít.

Az első osztályú utazás komfortszintjét kínálja a Citroën C4 Picasso a Lounge csomaggal, amely a következőkből áll: masszírozó funkcióval ellátott első ülések, elektromosan működtethető lábtámasz a Relax első utasüléshez, Relax fejtámla az összes üléshez.

A könnyed vonalvezetés és szellősebb tér kialakítása jegyében tervezték meg a Citroën C4 Picasso műszerfalát, amely a középen elhelyezett két képernyő köré szerveződik. Az autó valamennyi kezelőszerve a 7 colos érintőképernyőn keresztül vezérelhető, ami tovább fokozza a könnyedséget és az ergonómiát.
citroen-c4-picasso-belso-ter-01.jpg
citroen-c4-picasso-belso-ter-02.jpg
citroen-c4-picasso-belso-ter-03.jpg

+ CRÉATIVE TECHNOLOGIE

VEZETÉST SEGÍTŐ RENDSZEREK

INTUITÍV DIGITÁLIS VEZÉRLŐRENDSZER

Az új citroën c4 picasso tervezői újragondolták a jármű vezérlőfelületét:
A gépjárműfunkciók vezérlését egy 7 colos érintőképernyő biztosítja, a vezetéshez szükséges információk pedig a nagyfelbontású 12 colos panoráma-képernyőn követhetők nyomon.

A Citroën C4 Picasso letisztult műszerfala két képernyő köré szerveződik. A 7 colos érintőképernyőn gyerekjáték a következő funkciók vezérlése: kétzónás légkondicionáló, média, navigációs rendszer, telefon, vezetéstámogató rendszerek, valamint a Citroën Multicity Connect portál biztosította online szolgáltatások (forgalmazó országtól függően).

A nagyfelbontású 12 colos panoráma képernyő az alapvető vezetési információk (sebesség, fordulatszám, üzemanyagszint stb.) kijelzésére szolgál. Nagy felbontásban jeleníthetők meg rajta az egyes funkciók (navigációs rendszer, média, vezetést segítő rendszerek stb.), de akár a háttérképnek feltöltött fényképek is. A személyre szabás jegyében a vezető két színvilág közül választhat.

NAVIGÁCIÓ
A navigációs rendszer, amelyhez egy európai térképadatbázis is tartozik, a légi perspektívás megjelenítésnek köszönhetően remek áttekintést ad az útvonalról. A 7 colos érintőképernyővel még egyszerűbb a használata: a képernyő billentyűzetén is begépelhető például az úti cél.

CITROËN MULTICITY CONNECT SZOLGÁLTATÁSOK
A 3G hálózathoz kapcsolódó CITROËN Multicity Connect forradalmi megoldás a GPS és a multimédiás tablet ötvözésére. Azokban az országokban, ahol elérhető, ez a hibrid technológia segít megtalálni az ideális útvonalat, és menet közben is lehetővé teszi kedvenc alkalmazásaink – közösségi oldalak, TripAdvisor©, Guide Michelin, Coyote™ stb. – biztonságos használatát.

VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK
Valamennyi vezetést segítő rendszer – holttér figyelő, adaptív fényszóró, véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés, Park Assist parkolássegítő funkció stb. – a 7 colos érintőképernyőn kapcsolható be, illetve ki.
citroen-c4-picasso-intuitiv-digitalis-vezerlorendszer-01.jpg
citroen-c4-picasso-intuitiv-digitalis-vezerlorendszer-06.jpg
FOLYAMATOS KAPCSOLATTARTÁS BÁRMERRE IS JÁRJON

A CITROËN C4 PICASSO 7”-OS ÉRINTŐKÉPERNYŐJÉN GYEREKJÁTÉK A ZENEI ADATHORDOZÓK VAGY A TELEMATIKAI RENDSZER VEZÉRLÉSE

A 7 colos érintőképernyőn kijelzett JukeBox funkció minden útjához személyre szabott zenéket kínál. Szabadon válogathat a merevlemezen tárolt albumok közül, kedvére keresgélhet hordozható lejátszója vagy okostelefonja zenei könyvtárában, vagy élvezheti a számtalan FM rádióadó bármelyikének műsorát.

A navigációs rendszer térképadatbázisában 42 európai ország teljes térképállománya szerepel. Az online rendszer valós időben elemzi az útviszonyokat és a forgalmi fennakadásokat (balesetek, dugók, útépítések stb.), és szükség esetén kerülőutat javasol.

Különösen praktikus, hogy a műholdas navigációs rendszer az út légi perspektívás megjelenítésére is képes. Ezen felül jelzi a parkolókat, benzinkutakat és közel 2 000 000 szolgáltatóegységet szerte Európában.

A 7 collos érintőképernyő a Bluetooth* funkcióval rendelkező telefonok valamennyi bejövő és kimenő hívását kezeli, és hogy még otthonosabban érezzük magunkat, a címjegyzékben szereplő személyek fényképét is megjeleníti.

A Citroën C4 Picasso hordozható készülékeink csatlakoztatására és feltöltésére számos csatlakozóaljjal van felszerelve: USB- és Jack bemenetek, 12 voltos és 230 voltos csatlakozó.

Valamennyi csatlakozó védett helyen, a műszerfal középső tároló rekeszének felső részében található, ahol a kíváncsi tekintetektől elrejtve használható vagy tölthető az eszköz.

Egy GPS-modulnak és a beépített SIM-kártyának köszönhetően a CITROËN eTouch - országtól függően - olyan újfajta szolgáltatásokat kínál, mint a helyzetbeméréssel egybekötött, ingyenes sürgősségi és assistance segélyhívás, amely akár külföldről is korlátlan ideig, éjjel-nappal igénybe vehető.

* A rendszerrel kompatibilis telefon esetén.
citroen-c4-picasso-intuitiv-digitalis-vezerlorendszer-02.jpg
citroen-c4-picasso-intuitiv-digitalis-vezerlorendszer-03.jpg
A BIZTONSÁGOT SZOLGÁLÓ FEDÉLZETI TECHNOLÓGIÁK

A NAGYOBB KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN A CITROËN C4 PICASSO FELÜGYELET ALATT TARTJA A GÉPKOCSI HOLTTERÉT, SZEMBŐL JÖVŐ AUTÓ ESETÉN AUTOMATIKUSAN TOMPÍTOTT FÉNYRE VÁLT, ÉS VÉLETLEN SÁVELHAGYÁS ESETÉN FIGYELMEZTETI A VEZETŐT (FÜGGETLENÜL ATTÓL, MELYIK OLDALON LÉPTE ÁT AZ ÚTBURKOLATI JELEKET).
A holttér figyelő rendszer a gépkocsi két oldalán, valamint mögötte 3 méteres körzetben érzékeli a gépkocsi holtterében tartózkodó járműveket.

A vezető látóterén kívül felbukkanó gépjárműre a megfelelő oldali visszapillantó tükörbe beépített narancssárga fényű lámpa figyelmeztet.

Szemből jövő gépjármű esetén a belső visszapillantó tükör talpába beépített digitális mini kamerának köszönhetően a távolsági fényszóró automatikusan tompított világításra vált, majd a gépjármű elhaladtával visszatér az eredeti beállításra.

Mindezt a nagyobb biztonság és a jobb látási viszonyok érdekében. A digitális mini kamera a Citroën C4 Picasso nyomvonalát is figyelemmel kíséri. A véletlen sávelhagyásra figyelmeztető AFIL-rendszer felismeri a felfestéseket, és az aktív biztonsági öv rezgetésével figyelmezteti a vezetőt a gépjármű kitérésére.

Az aktív biztonsági övek is hozzájárulnak az ütközéskor kinyíló légzsákok biztosította védelemhez: vészhelyzetben jobban megtartják az utasokat.

A Citroën C4 Picasso aktív sebességszabályozója azonnal érzékeli, ha lassít az előttünk haladó gépkocsi, és az állandó követési távolság betartása érdekében automatikusan korrigálja a gépjármű sebességét (30 km/h különbség erejéig).
citroen-c4-picasso-intuitiv-digitalis-vezerlorendszer-07.jpg
citroen-c4-picasso-intuitiv-digitalis-vezerlorendszer-04.jpg

+ TECHNOLÓGIA A BIZTONSÁG SZOLGÁLATÁBAN

Ahhoz, hogy utazásai során teljes biztonságban utazhasson, a Citroën C4 Picasso a legmodernebb aktív és passzív biztonsági rendszereket vonultatja A Citroën Airdream megnevezése a CITROËN által kifejleszett legjobb, a környezet védelmét célzó technológiákat gyűjti egybe.

ABS: a blokkolásgátló rendszer fékezéskor automatikusan szabályozza a féknyomást, hogy megakadályozza a kerekek blokkolását és biztosítsa az útfelülethez való megfelelő tapadást.

AFIL: véletlen sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, amely figyeli az előzetes irányjelzés nélkül történő sávváltásokat. Amint a rendszer észleli, hogy a gépkocsi anélkül lépte át az útburkolati jeleket, hogy a vezető bekapcsolta volna az irányjelzőt, a biztonsági öv rezgése figyelmezteti a vezetőt, hogy haladéktalanul kormányozza vissza a gépkocsiját a megfelelő irányba.

AfU: a vészfékasszisztens a fékpedál hirtelen történő benyomásakor azonnal a lehető legnagyobbra növeli a féknyomást, hogy ezáltal a lehető legkisebbre csökkenjen a féktávolság.

ASR: kipörgésgátló, amely a csúszásveszélynek kitett kerékre (kerekekre) gyakorolt azonnali fékhatás révén segít a kipörgés megakadályozásában.

CITROËN eTouch: a gépjárműből helyzetbeméréssel egybekötött sürgősségi, illetve assistance hívásra nyílik lehetőség. Mindkét szolgáltatás ingyenesen vehető igénybe a gépjármű teljes élettartama alatt, a hét minden napján, a nap 24 órájában. A Citroën weboldalán a MyCITROËN pontban további két szolgáltatás is rendelkezésre áll: a virtuális szervizfüzet és a CITROËN Eco Driving szolgáltatás. A szolgáltatások Magyarországon csak korlátozottan érhetők el.

ESP: az elektronikus menetstabliziáló rendszer feladata, hogy – egyszerre hatva a motor fordulatszámára és az egyes kerekekre jutó fékerő elosztására – a fizikai lehetőségeken belül, gondoskodjon a gépkocsi irányításáról.

Intelligens kipörgésgátló rendszer: havas és csúszós úton jelentősen javítja a teljesítményátadást. A hagyományos kipörgésgátló rendszerek lehetőségeinek határát nagymértékben kitolva, csúszós burkolaton, a vezetési helyzetek többségében, szélsőséges körülmények között is biztosítja a gépkocsi továbbhaladását.

FSE: az elektromos rögzítőfék a kiegészítő fékasszisztens segítségével segít az emelkedőn, vagy lejtőn való elinduláskor. Mikor lelép a fékpedálról, egy rövid ideig még rögzíti a féket, hogy Önnek legyen ideje fékpedálról a gázpedálra lépnie.

Sebességkorlátozó rendszer: lehetővé teszi, hogy ne lépjük túl az előre beállított maximális sebességet, miközben a vezető szabadon változtathatja a gépkocsi sebességét a megadott értékig, és azt csak akkor lépheti túl, ha erősebben lép rá a gázpedálra.

Ref: az elektronikus fékerőelosztó az ABS-szel együttműködve, az egyes kerekekre ható féknyomást egyenlíti ki, hogy az útburkolat minőségétől függetlenül optimális legyen a fékhatás.

Aktív sebességszabályozó rendszer: ez a berendezés lehetővé teszi, hogy a gépkocsi az előre kiválasztott sebességgel haladjon, a gázpedál érintése nélkül, függetlenül az útviszonyoktól. Érzékeli az előttünk haladó gépkocsi lassulását és a motorfékre, illetve a gázra hatva állandó szinten tartja a követési távolságot, 30 km/h sebességtartományon belül. Amint szabaddá válik az út, a gépkocsi ismét felveszi a korábbi sebességét.
citroen-c4-picasso-technologia.jpg

+ KÖRNYEZETVÉDELEM

A Citroën Airdream megnevezése a CITROËN által kifejleszett legjobb, a környezet védelmét célzó technológiákat gyűjti egybe.

A Citroën C4 Picasso modell CO2 kibocsátásának 98 g/km alá szorítása érdekében az eTG6 váltóval szerelt e-hdi 90 Airdream változat a következőket kínálja szériában:

  • 140 kg-mal könnyebb tömeg ;
  • Michelin alacsony gördülési ellenállású abroncsok ;
  • legújabb generációs Stop & Start rendszer ;
  • optimalizált, csökkentett energiaigényű szervokormány ;
  • optimalizált elektronikusan vezérelt sebességváltó ;
  • optimalizált légellenállású karosszéria

+ TELJESÍTMÉNY

A 2015-ös Év Motorja díjat nyert PureTech benzinmotorral is rendelhető.

A C4 Picassóhoz rendelhető PureTech 130 S&S benzinmotor elnyerte a Nemzetközi Év Motorja díjat.

Az 1,2 literes turbómotort tiszta üzem és kiváló rugalmasság jellemzi: 230 Nm-es maximális nyomatékát már 1750-es percenkénti fordulatszámnál leadja. Hatfokozatú manuális sebességváltó és Stop&Start rendszer tartozik hozzá.

BlueHDi - A kategória legjobbja
A 150 lóerős Euro 6 BlueHDi motorral felszerelt Citroën C4 Picasso az első egyterű a szegmensben, amelynek CO2-kibocsátása 150 lóerős teljesítmény mellett mindössze 102 g/km!

A C4 Picasso dízelmotor-választékában rendkívül takarékos és tiszta üzemű BlueHDi erőforrásokat találunk, amelyeknek teljesítményskálája 100-tól 150 LE-ig terjed.
A BlueHDi 100 változat 3,8 liter/100 km vegyes fogyasztása mellett mindössze 99 g CO2-kibocsátással büszkélkedhet.

Az alacsony károsanyag-kibocsátás úgy érhető el, hogy a csúcstechnikás motor kiszűri:

•    a koromrészecskék 99,9 százalékát,
•    a nitrogén-oxidok 90 százalékát.

Letöltések - C4 Picasso

arlista     muszaki-adatok       szinek-es-karpitok     tartozek-katalogus

e-katalogus

Citroën C4 Picasso Galéria

Friss hírek

Kapcsolat

Citroën Őrmező
Cím:
1112 Budapest, Vizsla utca 2-4.

Telefon:
06-1-309-0920

Fax:
06-1-309-0939

Facebook

Google Plus

Járműveink

Új, készleten lévő és használt járműveink megtalálhatóak a hasznaltautok.hu oldalon.

hasznaltautok.hu

Autó-Triplex Kft.

Cégünk a CarNet Csoport tagja.

carnet-group        

Minden jog fenntartva! © 2011 - 2018 Autó Triplex Kft. - Citroën Őrmező Készítette: Kovács Gergely