• TELEFON: 06-1-309-0920
  • NYITVA TARTÁS: H-P: 8:00-18:00, SZ: 9:00-13:00 (szerviz zárva)

triplex-rent

Új Citroën Jumpy - Induló ár akár: 4 450 000 Ft +ÁFA-tól

A flotta kedvezményekről érdeklődjön értékesítőinknél!

uj-citroen-jumpy

*Jelen ajánlat 2016. augusztus 4-től szeptember 30-ig vagy visszavonásig, új Citroën Jumpy Confort XS 1.6 BlueHDi 95 Le modellek esetén leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A nettó 4 450 000 Ft-os indulóár az új Citroën Jumpy Confort XS 1.6 BlueHDi 95 Le változatára vonatkozik abban az esetben, ha az általános forgalmi adó levonható vagy visszaigényelhető. A feltüntetett indulóáras akció más kedvezménnyel nem összevonható. A feltüntetett nettó árak általános forgalmi adó nélkül értendők. A Citroën Jumpy Confort XS 1.6 BlueHDi 95Le változat vegyes fogyasztása 5,6 l/100km, CO2-kibocsátása 148 g/km.

DESIGN & MODULARITÁS

uj-citroen-jumpy-meretek
Az új Citroën Jumpy dizájnját a személyautók és az SUV-k világa ihlette. Cseppet sem agresszív stílusával, világosan megrajzolt vonalaival és praktikus méreteivel magabiztos, robusztus autó benyomását kelti. A márkaemblémát magában foglaló hűtőrács egészen a fényszórók közepéig húzódik. A rövid orr-rész további jellegzetes eleme a széles lökhárító, rajta az új Jumpy robusztus stílusát hangsúlyozó fekete légbeömlő ráccsal.
citroen-jumpy-modularis-padlolemez

MODULÁRIS KIKÉPZÉSŰ, ÚJ PADLÓLEMEZ

 
Az új Citroën Jumpy az EMP2-ből továbbfejlesztett legújabb generációs moduláris padlólemezre épült. A kifejezetten a modell igényeinek megfelelően kialakított platform megerősített szerkezettel és speciális, új első és hátsó futóművekkel rendelkezik.

Az autó hasznos terhelhetősége az 1400 kg-ot is elérheti, akár 6,60 m3-es rakodókapacitással, és akár 2,5 tonnás utánfutót (súlyelosztással) is vontathat. A moduláris kialakítás kétféle tengelytávot (2,92 m és 3,27 m) és kétféle hátsó túlnyúlást (0,80 m és 1,15 m) jelent, melyek kombinációjával háromféle hosszméret áll rendelkezésre.

HOSSZMÉRET

citroen-jumpy-hosszusag
Az új Citroën Jumpy háromféle hosszmérettel rendelhető. A piacon megszokott 4,95, ill. 5,30 m-es változatok mellett egy egyedülálló, mindössze 4,60 m-es, egyszerre kompakt és praktikus verzió is rendelkezésre áll. M, ill. XL* méretű társaihoz hasonlóan az XS kivitel is akár 1400 kg hasznos terhelhetőséget biztosít.

*XL változat 2017. folyamán lesz rendelhető

1,90 MÉTERES MAGASSÁG

citroen-jumpy-magassag
Az új Citroën Jumpy magassága - XS és M változat esetén, motorizációtól függően - mindössze 1,90 m.

Ennek köszönhetően kiválóan használható még zsúfolt belvárosban is, ahol esetleg gondot jelenthet az utcai parkolás,  hiszen ez a magasság a hasonló gépjárművek számára gyakran problémát jelentő mélygarázsokba is bejutást biztosít.

LÁBMOZDULATTAL NYITHATÓ OLDALSÓ TOLÓAJTÓK

 
Tele a keze? Nem gond : a lábmozdulattal nyitható oldalsó tolóajtók (változattól függően opció) nyitásához elég egy lábmozdulat a hátsó lökhárító sarka alá, és automatikusan kioldanak a gépjármű zárjai, illetve kinyílik a megfelelő oldali tolóajtó. Ez a megoldás egyedülálló ebben a szegmensben!

Az ajtók ugyanígy zárhatók, ha elhagyjuk a járművet, amely ekkor automatikusan lezárul. Akkor sem szükséges a földre pakolnunk, ha tele van a kezünk, elég, ha a kulcs a zsebünkben van.

MODUWORK ÜLÉSPAD

A Moduwork üléspad (változattól függően széria) speciális válaszfalának és a felhajtható szélső utasülésnek köszönhetően sík padlófelület biztosítható. A Moduwork kabinban 1,16 méterrel hosszabb rakodófelület alakítható ki. Az utastér ráadásul igazi mozgó irodává alakítható: a középső könyöktámasz leengedésével egy – laptop, tablet stb. rögzítésére szolgáló gumipánttal felszerelt – forgóasztal áll rendelkezésre.


OPTIMÁLIS MENETKÉNYELEM

 
Az új Citroën Jumpyt az út minőségétől függetlenül kiváló menetkényelem jellemzi, ami többek között a precíz irányítást és rendkívül jó csillapítást biztosító futóműveknek köszönhető.

Az új Jumpy elöl stabilizátorrúddal kiegészülő, megerősített pszeudo-McPherson típusú futóművel, hátul új típusú független, ferde háromszög-lengőkaros futóművel rendelkezik, így hasznos terhelhetősége az 1400 kg-ot is elérheti.

citroen-jumpy-moduwork-ulespad

INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

intelligens-technologia

Az új Citroën Jumpy számos kényelmi, biztonsági és vezetést segítő felszereltségi eleme megkönnyítik ön és munkatársai számára a mindennapi munkavégzést.

VISIOPARK 1

A Visiopark kamerarendszere egy 7"-os érintőképernyőn jeleníti meg a jármű hátulsó környezetének, 180 fokos rekonstruált nézetét, amelyet akadályhoz közelítve automatikusan felnagyít a könnyebb parkolás érdekében.

GRIP CONTROL

Opcióként rendelhető továbbfejlesztett kipörgésgátló rendszer, amely mindig a terepviszonyoknak megfelelően optimalizálja a első kerekek meghajtását.

SZÍNES HEAD-UP DISPLAY

Kategóriájában egyedülálló a színes head-up display, amely a vezető látóterében jeleníti meg a legfontosabb vezetési információkat színes ábrákkal, így a vezető a figyelmét mindig az úton tarthatja.

Letöltések - Jumpy

arlista     muszaki-adatok          szinek-es-karpitok          prospektus

 

Citroën Jumpy Galéria

Friss hírek

Kapcsolat

Citroën Őrmező
Cím:
1112 Budapest, Vizsla utca 2-4.

Telefon:
06-1-309-0920

Fax:
06-1-309-0939

Facebook

Google Plus

Járműveink

Új, készleten lévő és használt járműveink megtalálhatóak a hasznaltautok.hu oldalon.

hasznaltautok.hu

Autó-Triplex Kft.

Cégünk a CarNet Csoport tagja.

carnet-group        

Minden jog fenntartva! © 2011 - 2019 Autó Triplex Kft. - Citroën Őrmező Készítette: Kovács Gergely