• TELEFON: 06-1-309-0920
  • NYITVA TARTÁS: H-P: 8:00-18:00, SZ: 9:00-13:00 (szerviz zárva)

triplex-rent

Citroën Jumper - Induló ár: 5 826 000 Ft +ÁFA

A flotta kedvezményekről érdeklődjön értékesítőinknél!

A CITROËN Jumper nemcsak megbízható munkatárs, hanem az egész vállalat zászlóvivője is lehet, melynek minden esélye megvan arra, hogy Önt is meggyőzze remek tulajdonságaival.

A Citroën legnagyobb haszongépjárművét innovatív technológia, speciális berendezések, elegáns dizájn és minőségi felszerelések jellemzik. A Jumper feszes vonalvezetése dinamizmust sugároz.

A modell elsődleges feladata azonban az, hogy megfeleljen egy praktikus és masszív haszonjárművel szemben támasztott elvárásoknak. Ennek megfelelően fokozott védelmet nyújtó lökhárító, széles oldalvédő csíkok, nagyméretű visszapillantó tükrök, valamint magasan elhelyezett hátsó lámpák jellemzik kialakítását.
citroen-jumper-kialakitas.jpg

Többféle nyerő kialakítás

A befogadóképesség és a hasznos terhelhetőség tekintetében a CITROËN Jumper többféle lehetőséget is kínál:
  • hasznos rakodótérfogata 8 m3-től 17 m3-ig terjed, a választható négyféle hosszúságtól, a háromféle tengelytávolságtól és a három különböző magasságtól függően;
  • össztömege akár a 4 tonnát is elérheti;
  • különböző modellváltozatokban rendelhető: lemezelt vagy üvegezett változatok, szimpla és dupla kabinok, illetve csupasz alvázak és plató-fülkék.

Innovatív felszereltség

A CITROËN Jumper a kishaszonjárművek kategóriájában kevéssé elterjedt, innovatív felszereléseket kínál: ilyen például a hővisszaverő szélvédő, az automata világításkapcsolás, a színes kijelzős tolatókamera, az emelkedőn/lejtőn történő indítást segítő rendszer, valamint a sebességszabályozó  berendezés.

A telematikai kínálatban CD és MP3 lejátszására is alkalmas autórádió és USB Box (USB- csatlakozó és Bluetooth kihangosító) szerepel.
citroen-jumper-innovativ-1.jpg
citroen-jumper-innovativ-2.jpg
citroen-jumper-innovativ-3.jpg
citroen-jumper-biztonsag.jpg

Magasfokú biztonság

Az ABS-nek és az (opcióban kérhető) összesen hat légzsáknak köszönhetően teljes lehet a nyugalma, és minden figyelmét a munkájára összpontosíthatja. A hátsó pneumatikus utánállító rendszer és az ESP kiváló úttartást garantál. Opcióként rendelhető hozzá a Grip Control, a CITROËN továbbfejlesztett, az ESP-vel együtt működő kipörgésgátlója, amely minden körülmények között optimális értéken tartja az autó menettulajdonságait.

A CITROËN Jumper szériafelszereltségként biztosítja a vezetőfülke szelektív zárását (valamint a raktér reteszelését és a szuperzárást). A még nagyobb biztonság érdekében külön rendelhető a külső védelmi, illetve emelésérzékelő funkcióval rendelkező riasztó.

Hatékony motorok

A legszélsőségesebb használati körülmények között is remekül teljesítenek a választható erőforrások, melyek az útviszonyoktól és a terheléstől függetlenül kellő erőt biztosítanak az autónak.

A CITROËN Jumper háromféle dízelmotorral kapható: a HDi 110, a HDi 130, és a HDi 160 motorokkal.
Az erőforrások mindegyikéhez hatsebességes kézi sebességváltó kapcsolódik.
citroen-jumper-meretek.jpg

Letöltések - Jumper

arlista     muszaki-adatok          szinek-es-karpitok           prospektus                        tartozek

 
 

Citroën Jumper Galéria

Friss hírek

Kapcsolat

Citroën Őrmező
Cím:
1112 Budapest, Vizsla utca 2-4.

Telefon:
06-1-309-0920

Fax:
06-1-309-0939

Facebook

Google Plus

Járműveink

Új, készleten lévő és használt járműveink megtalálhatóak a hasznaltautok.hu oldalon.

hasznaltautok.hu

Autó-Triplex Kft.

Cégünk a CarNet Csoport tagja.

carnet-group        

Minden jog fenntartva! © 2011 - 2019 Autó Triplex Kft. - Citroën Őrmező Készítette: Kovács Gergely