• TELEFON: 06-1-309-0920
 • NYITVA TARTÁS: H-P: 8:00-18:00, SZ: 9:00-13:00

triplex-rent

Extrák ajándékba a Citroën Extra Hetek alatt!

extra-hetek
Vagány tetőszín? Az új Citroën C3-hoz most ajándék! Tolatóradar és kihangosító? A Citroën C-Elysée-hez most ezek is járnak! Félmillió forint értékű ajándék extra? Ez már csak hab a tortán egy Citroën Grand C4 Picassónál!

A modellekhez ezen felül 5 év garancia jár, 100 000 km futáskorláttal* (csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**)

Ajándék extrák csak az Extra Hetek alatt!

Citroën C3 Puretech 68 Feel már 3 290 000 ft-tól

Szerelem első látásra! Optimista és letisztult designja, szépen megrajzolt ívei, különleges technológiái, gazdag kényelmi és biztonsági felszereltsége ellenállhatatlanná teszik a Citroën városi modelljét!

Ez mind nem lenne elég? A Citroën C3-hoz most felár nélkül választhat tetőszínt - piros, fehér vagy fekete? Válasszon!***

Használja ki akciónkat, alakítsa saját ízlésének megfelelően új Citroën C3 modelljét

Citroën C-Elysée PureTech 82 FEEL már 3 495 000 Ft-tól

ajándék tolatóradarral és Bluetooth kihangosítóval!***

Az új Citroën C-Elysée kényelmes, tartós és strapabíró családi autó. Fedélzetén 5 utas tökéletes kényelemben utazhat és a csomagjaik is bőven elférnek, köszönhetően a könnyen pakolható és praktikus, 500 literes csomagtérnek.

CITROËN C4 PICASSO BlueHDi 120 FEEL félmillió forint értékű extrával

A C4 Picasso egyterű már alapfelszerelésként is számos intelligens vezetést segítő rendszert és kényelmi felszereltséget foglal magában. Akciónkban most a gazdag, biztonsági és komfort felszereltség mellett ajándékként kapja a következőket:

 • sebességtábla-felismerő rendszer
 • aktív sávtartó asszisztens
 • automata vészfékező rendszer
 • sötétített hátsó ablakok
 • 3D LED hátsó lámpák
 • adaptív tempomat

CITROËN C4 GRAND PICASSO BlueHDi 120 FEEL félmillió forint értékű extrával

A C4 Picasso egyterű már alapfelszerelésként is számos intelligens vezetést segítő rendszert és kényelmi felszereltséget foglal magában. Akciónkban most a gazdag, biztonsági és komfort felszereltség mellett ajándékként kapja a következőket:

 • sebességtábla-felismerő rendszer
 • aktív sávtartó asszisztens
 • automata vészfékező rendszer
 • sötétített hátsó ablakok
 • 3D LED hátsó lámpák
 • adaptív tempomat

A Grand C4 Picasso túl grandiózus? Akciónk C4 Picasso modellekre is vonatkozik!***
*Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C3, új C-Elysée, C4 Picasso és Grand C4 Picasso személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

***Jelen ajánlat 2017.09.01-től 2017.09.30-ig vagy visszavonásig, új Citroën C3 Puretech 68 Feel, új Citroën C-Elysée Puretech 82 Feel és Citroën Grand C4 Picasso BlueHDi 120 S&S Feel modellek esetén magánszemélyek által leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A C3 és C-Elysée modellek esetében feltüntetett árak a regisztrációs adóval növelt, maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett a hirdetett modell esetén érvényes akciós árat jelölik és gyártásból történő megrendelésekre érvényesek. A Grand C4 Picasso BlueHDi 120 S&S Feel modellhez a jelen ajánlat keretében felár nélkül kínáljuk a Safety & Drive assist és 3D Style csomagokat, amelyeknek együttes bruttó listaára 500 000 Ft. A Safety & Drive assist csomag teljes tartalma: sebességtábla felismerő rendszer, aktív sávtartó asszisztens, csökkenő figyelmet érzékelő rendszer, aktív fényszóróvezérlés, elektrokróm belső tükör, adaptív tempomat, Active Safety Brake vészfékező rendszer.  A 3D Style csomag tartalma: 3D LED hátsó fényszórók, sötétített hátsó oldalablakok és hátsó szélvédő, LED-es első irányjelzők. A feltüntetett ajánlatok más akcióval, vagy más kedvezménnyel nem összevonhatók. A képek illusztrációk. A C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot a kereskedelmi akció megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat részleteiről, kérjük, érdeklődjön a Citroën-márkakereskedésekben, vagy a www.citroen.hu honlapon. A C3 PureTech 68 Feel változat vegyes fogyasztása 4,7 l/100km, CO2-kibocsátása 109 g/km. A Citroën C-Elysée Feel PureTech 82 Feel változat vegyes fogyasztása 4,9 l/100km, CO2-kibocsátása 114 g/km. A Citroën Grand C4 Picasso BlueHDi 120 S&S Feel vegyes fogyasztása: 3,8 l/ 100 km, CO2-kibocsátása: 100 g/km.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Kapcsolat

Citroën Őrmező
Cím:
1112 Budapest, Vizsla utca 2-4.

Telefon:
06-1-309-0920

Fax:
06-1-309-0939

Facebook

Google Plus

Járműveink

Új, készleten lévő és használt járműveink megtalálhatóak a hasznaltautok.hu oldalon.

hasznaltautok.hu

Autó-Triplex Kft.

Cégünk a CarNet Csoport tagja.

carnet-group        

Minden jog fenntartva! © 2011 - 2018 Autó Triplex Kft. - Citroën Őrmező Készítette: Kovács Gergely